Nieuws

Setpunt April 2019, editie 4

KNLTB Voorjaarscompetitie 2019

De populaire KNLTB Voorjaarscompetitie is halverwege, een blik op de tussenstand leert dat er nogal wat Set’77-teams op dit moment meedingen naar de hoofdprijs:

LEES VERDER

Heropening paviljoen

De terecht trotse Set’77-voorzitter William van Stiphout mocht zondagmiddag 14 april jl. onder een stralend zonnetje in zijn openingswoordje met de talrijke belangstellenden zijn ervaring delen van het realiseren van een prachtig gerenoveerd paviljoen en comfortabele terrassen.

LEES VERDER

Padel

In de algemene ledenvergadering van februari is het al aangekondigd: het plan om twee padelbanen aan te leggen. Inmiddels is het zover: de Gemeente Landerd heeft een ruime subsidie toegekend aan de drie Landerdse tennisverenigingen voor het realiseren van padelbanen.

LEES VERDER

De Culinaire Commissie

25 kg friet, 350 snacks, ….. én drie nieuwe leden culinaire commissie!

LEES VERDER

Setpuntjes

1. Training: cursistentoernooi 14 juni!
2. Nieuwe commissie. Werving & Behoud !
3. Vertrouwenspersonen Set’77

LEES VERDER

Tenniskids

Bericht van de jeugdcommissie
De voorjaarscompetitie is van start gegaan! Hopelijk wordt er met veel plezier lekker getennist door onze kids! We spelen mee met twee teams, een geel en een groen team.

LEES VERDER

AED

Wie kan de AED gebruiken in noodgevallen?
In de hal van ons paviljoen hangt een AED, oftewel een Automatische Externe Defibrillator. Zo’n apparaat wordt ook wel ‘hartstarter’ genoemd en is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van iemand met een hartstilstand.

LEES VERDER

Algemene Ledenvergadering

Op woensdagavond 27 februari was de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Voorzitter en bestuur loodsten de aanwezigen soepel en vlot door de wat langere agenda. Met daarop enkele bijzondere punten, zoals het verslag van de renovatie van park en paviljoen, de presentatie van het beleidsplan 2019/2024 en het voorstel tot aanleg van padelbanen. Het soepele verloop lag misschien ook een beetje aan de wat matige opkomst van zo’n 35 leden?

LEES VERDER

Snelle links

« Terug

» Nieuws archief