Nieuws

Inschijving GRANDO clubkampioenschappen enkel en mix geöpend

Tennisvereniging Set '77 Zeeland

Inschrijving GRANDO clubkampioenschappen enkel en mix - LET OP korte inschrijftijd


Beste setleden ,

Het Oriëntaals Open Zomertoernooi (met een prachtig “in stijl” versierd paviljoen) is in volle gang en de volgende Set ’77 activiteiten dienen zich al weer heel snel aan. De inschrijving voor de GRANDO clubkampioenschappen enkel en mix 2019 staat namelijk vanaf nu open.

Dit zijn, zoals de meerderheid van de leden als voorkeur heeft aangegeven in de enquête, twee losse toernooien in twee aparte weken. De clubkampioenschappen enkel spelen we van 16 t/m 22 september 2019 en de clubkampioenschappen mix spelen we van 28 september t/m 6 oktober 2019. 

We spelen de mix volgens het systeem van actuele rating (met uitzondering van de categorie 55+) en de enkels in de categorieën 4 t/m 8 en 55+.

Omdat de clubkampioenschappen vlak na het open toernooi plaatsvinden is de tijd om je in te schrijven relatief kort. Je kunt je voor de enkel inschrijven t/m dinsdag 10 september aanstaande via onderstaande link:

Inschrijven GRANDO clubkampioenschappen enkel 2019

Voor de clubkampioenschappen mix kun je inschrijven t/m dinsdag 17 september aanstaande via onderstaande link:

Inschrijven GRANDO clubkampioenschappen mix 2019

Schrijf je allemaal dus heel snel in zodat we er mooie en vooral ook gezellig toernooien van kunnen maken. Met op voorhand dank aan onze hoofsponsor: GRANDO Keukens & Bad Son (meubelplein Ekkersrijt).

Groet namens de toernooicommissie,

Jacqueline en René

Zijn er nog vragen, stuur ons gerust een email: TCclubenkelmix@set77.nl

 

« Terug

» Nieuws archief