Nieuws

STEM NU op jouw goede doel! - Geef.nl Open Lentetoernooi 2020

De enquête ‘goede doelen’ heeft voldoende suggesties opgeleverd. Sponsorcommissie, bestuur en Geef.nl (sponsor Open Lentetoernooi) hebben onderstaande drie goede doelen genomineerd. Er kan NU gestemd worden om te bepalen welk goed doel we dit jaar verbinden aan het Open Lentetoernooi in maart.

Stem NU!

De genomineerden goede doelen zijn:

1 Zorgcoöperatie Zeeland

Zorgcoöperatie Zeeland wil het bedrag dat de goede doelenactie 2020 van Set’77 opbrengt graag besteden aan de realisatie van hun eigen plek in het nieuw te bouwen dorpshuis.

2 SJB (St. Jeugdbelangen Zeeland)

Ten behoeve van de veiligheidsborging (terugdringen van bosbrandgevaar in het gebied met het INKA-terrein) is SJB van plan in samenspraak met de brandweer een officiële brandput te laten boren. Daar kan het goede doelenbedrag 2020 van Set’77 een bijdrage aan leveren.

3 Annerie van Oort

Annerie organiseert jaarlijks een etentje bij D’n Brouwer voor 65+’ers, die eenzaam zijn of weinig sociale contacten hebben. Mensen die graag iemand leren kennen om samen leuke dingen te ondernemen, maar ook om er lekker even uit te zijn, een praatje te maken. Een extra sociaal steuntje in de rug dus! Daar kan de ‘goede doelen’- actie van Set’77 een welkome en belangrijke bijdrage aan leveren.

Stem NU!

« Terug

» Nieuws archief