Nieuws

ZONDAGMIDDAG 29 MAART: TENNISCLINIC dubbelspel!

Tennisschool Totaal in Tennis organiseert binnenkort een interessante tennisclinic voor de leden van Set’77 : TACTIEK DUBBELSPEL. De clinic is bedoeld voor alle Set’77-leden die meedoen aan de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020.

Het doel is je kijk op de Tactiek Dubbelspel delen, trainen en spelen. Je krijgt tips en tricks om goed en effectief te dubbelen. Een beetje theorie, maar vooral praktijk!

Nic Kroot, trainer van SET ’77 en twee andere professionele trainers van Totaal in Tennis gaan deze middag verzorgen. Er kunnen maximaal 56 spelers deelnemen: ‘Wie het eerst komt, die het eerst maalt…..’. Uiteraard kunnen zowel dames als heren deelnemen; het programma is geschikt voor spelers speelsterkte 6, 7, 8 en 9. Indeling op sterkte.

Aanmelden en programma: lees verder………..

Aanmelden gaat via je teamcaptain. Hij/zij stuurt vóór 22 maart een mailtje naar clinic29maart@set77.nl met daarin namen van de spelers en speelsterkte.

De kosten voor de hele middag bedragen slechts € 7,50 per persoon.

Wat gaan we doen?

  • We verwachten jullie tussen 12.30 en 12.45 uur, je meld je aan, en vervolgens starten we zo snel mogelijk met het programma.
  • Eerste deel is een stukje theorie over het dubbelspel. Met elkaar nemen we een aantal spelsituaties door, superleuk en uiteraard interactief
  • Aansluitend trainen we een aantal spelsituaties met elkaar op de zeven banen.
  • Tot slot spelen we wedstrijdjes onder begeleiding van de drie trainers.
  • Afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers maken we een indeling, uiteraard houden we daarbij zo veel mogelijk rekening met de teams en speelsterkte.

Het belooft een bijzonder zinvolle en leuke trainingsmiddag te worden. Tot zondag 29 maart!

Trainers van tennisschool Totaal in Tennis

Contactpersoon SET ’77 : William van Stiphout

« Terug

» Nieuws archief