Nieuws

Goed nieuws! De jeugd mag weer (beperkt) de baan op!

       Goed nieuws! De jeugd mag weer de baan op! 

De tennistraining voor de jeugd start weer vanaf dinsdag 5 mei en vrij spelen kan ook beperkt vanaf 5 mei 2020. Dit alles wel volgens bepaalde richtlijnen.

Aanvankelijk zal het park alleen tijdens de training van de jeugd geopend zijn, te weten:

  • Dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur
  • Woensdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur

Op deze middagen zal trainer Nic Kroot als enige volwassene aanwezig. Buiten deze tijden is het niet toegestaan om op het park te tennissen.

Tijdens de training is het voor ouders waarvan hun kind training volgen niet toegestaan om aanwezig te zijn op het park. Kinderen mogen, indien nodig, gebracht en gehaald worden tot aan het hek van het park.

Als je jeugdlid bent en geen training volgt mag je tennissen tijdens de bovenvermelde trainingstijden. Van tevoren moet dit aangevraagd worden via een appje aan trainer Nic Kroot. Wanneer er bij jongere jeugd(t/m 12 jaar) begeleiding van een ouder nodig is, mag dit via dezelfde app aangevraagd worden. Nic Kroot zal dan oordelen of dit noodzakelijk is. Zo ja, mag er maximaal 1 ouder aanwezig zijn. Ouders mogen niet mee tennissen.  

Paviljoen is nog gesloten. Wc in voorportaal is alleen open voor noodgevallen, deze zullen regelmatig schoongemaakt worden.

Bovenstaande is gebaseerd op de aanbevelingen van de KNLTB en de gemeente Landerd.

Alle jeugdleden zullen via persoonlijke mail geïnformeerd worden.

« Terug

» Nieuws archief