Nieuws

KNLTB Clubapp installeren op je GSM

 

KNLTB Clubapp - Helpdesk

Installeren van de KNLTB Clubapp

Bij deze de uitleg die je nodig hebt om in te kunnen loggen in de KNLTB ClubApp! Je kan de ClubApp downloaden in de Google Play Store of de App Store.

Als je de KNLTB ClubApp na het downloaden op je mobiel geInstalleerd hebt, kun je met de wachtwoordvergetenfunctie een wachtwoord aanmaken.

Het wachtwoord wordt dan na 5 tot 10 minuten naar je e-mailadres gestuurd. Hierbij is het van belang dat je e-mailadres bij ledenadministratie van Set’77 bekend is. Mocht je na 10 minuten het wachtwoord nog niet hebben ontvangen, dan graag even checken of de mail over je wachtwoord in je spambox zit. Ook komt het wel eens voor dat je huidige emailadres bij ledenadministratie niet bekend is. Stuur hiervoor ter controle een mail naar ledenadminstratie@Set77.nl . Zij kunnen dan checken of je emailadres juist is en kunnen deze wijzigen. Ook kunnen zij dan een wachtwoord aanmaken voor je.

Vervolgens kun je met dit wachtwoord en je bondsnummer (staat op je pasje)(niet clublidnummer!) in ClubApp inloggen.

Als je later met je smartphone de KNLTB Club app opstart zal er niet meer naar een wachtwoord worden gevraagd.

Wat kun je met de KNLTB ClubApp:

  • Met de KNLTB Clubapp blijf je op de hoogte van het belangrijkste nieuws vanuit onze vereniging Set '77.
  • Je kan (tijdens de coronacrisis) online een baan reserveren.
  • Je kan een maatje zoeken om mee te tennissen
  • Uitslagen en standen van de competitie bekijken
  • Etc. 

Inloggen in de KNLTB Clubapp

Zodra de KNLTB Clubapp gedownload en geinstalleerd is krijg je een scherm waar je de vereniging moet opzoeken als je de KNLTB Clubapp opstart.Als je daar Set’77 invoert, vindt het installatieprogramma niet of moeilijk de Zeelandse tennisclub, maar toets je 'Zeeland' in dan heb je onmiddellijk beet!

Nadat je de vereniging geselecteerd geselecteerd hebt, krijg je het inlogscherm te zien. Hier kan je inloggen met je bondsnummer of je clublidnummer. Het bondsnummer staat op het pasje van de club. Leden kunnen zelf hun wachtwoord installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar het geregistreerde e-mailadres op je lidkaart. Voer uit wat in deze e-mail staat en je bent in de KNLTB Clubapp ingelogd binnen de Set'77 omgeving. Als je later met je smartphone de KNLTB Club app opstart zal er niet meer naar een wachtwoord worden gevraagd maar onthoud wel wat je wachtwoord is. Mocht de app opnieuw om een wachtwoord vragen en je weet deze niet meer dan rest je niets ander dan je wachtwoord weer te resetten vanuit de KNLTB Club app.

LET OP! De inlogcode van de KNLTB Club app is anders dan de inlogcode op www.set77.nl. Je kunt dus niet met je inlogcode van de KNLTB Club app inloggen op de website en vice versa. 

SUPPORT/ONDERSTEUNING

Heb je support of ondersteuning nodig mocht het inloggen je niet lukken dan kun je via de volgende link een vraag stellen. 

Pushberichten over Set '77

Vergeet niet je pushnotificaties ‘aan te zetten’! Dan ontvang je zogenaamde pushberichten: korte berichten die op het scherm van je telefoon verschijnen, ook al heb je de app niet open.

Baan reserveren

Kies in de KNTLB Clubapp voor Baan reserveren. Je krijgt zo'n scherm te zien:Bij het reserveren kun je rechtsboven in het scherm de datum aanpassen. Degene die de baan reserveert kiest de baan + tijdstip waarop jullie willen spelen en vult tevens de naam/namen in van de andere speler(s) die meedoen.  Eén speler hoeft dus de baan te reserveren. Wel dient de reservering altijd bevestigd te worden door onderin in scherm "reserveren" te selecteren. Anders wordt de reservering niet geactiveerd. Daarna krijgen de spelers bevestiging via mail.

Je kunt 2 dagen van te voren een baan baan reserveren. Dus op zondag kun je al een baan reserveren t/m dinsdag.
 
Mocht je toch niet kunnen spelen, dan dien je je gereserveerde baan in Clubapp te verwijderen. Verzoek dit niet last minute te doen. 

Wij wensen je veel tennisplezier toe.

« Terug

» Nieuws archief