Nieuws

We mogen weer, mits ..... !!!

We mogen weer, mits ……!!!

Vanaf komende maandag 25 mei mag er weer gedubbeld en gemixed worden zonder restricties aan de deelnemers. Yes, de tennisadrenaline, krijgt weer een natuurlijke uitweg! En, supermooi, ook de padelbanen zijn klaar. Liefhebbers, nieuwsgierigen, ervaringsdeskundigen en andere potentiële padellers kunnen aan de slag! De padelcommissie komt zeer binnenkort met een plan van aanpak over de introductie, training, proeflessen, rackets en andere zaken van deze razendpopulaire en snelgroeiende, nieuwe racketsport.

Maar … natuurlijk zitten er aan de herstart nog de nodige mitsen en maren waarvan je je goed op de hoogte moet stellen. Zie ook de KNLTB-richtlijnen:

KNLTB richtlijnen

  • Op het tennispark hangt een KNLTB-poster met coronavoorschriften.
  • Je kunt alleen digitaal afhangen via de KNLTB Clubapp. Als je die app nog niet hebt geïnstalleerd : op de Set’77-website vind je een instructie Clubapp installeren om deze app op je telefoon te installeren[1]. Daarna is afhangen een fluitje van een cent.  Je kunt twee dagen vooruit afhangen.
  • Als je het tennispark opkomt, vind je desinfecterende gel om je handen te ontsmetten. Verplicht!
  • De telborden zijn tijdelijk verwijderd.
  • Ga direct naar de door jullie gereserveerde baan en blijf na afloop niet hangen op het tennispark. Het terras en paviljoen mogen helaas nog niet gebruikt worden (richtlijnen KNLTB en Gemeente Landerd).
  • Woensdagochtend 50+-hussel: start aanstaande woensdag 27 mei. Welkom vanaf 09.15u (niet digitaal afhangen!). Wim Dekkers geeft bij aankomst aan op welke baan je speelt. Geen koffie, niet effe bijpraten met zijn allen, …. volg de coronavoorschriften op de KNLTB-poster.
  • De racketavond op woensdag gaat vooralsnog niet door.

De kans bestaat dat vanaf 1 juli terras en paviljoen weer in gebruik genomen mogen worden.  Wij volgen de KNLTB-richtlijnen. Nog even geduld dus en een noodzakelijk beroep op onze  gezamenlijke verantwoordelijkheid en discipline om het allemaal goed te laten verlopen.

Binnenkort meer informatie over tennis, padel, training en andere zaken.

Veel tennis- en padelplezier!

Bestuur Set’77

 

[1] Het kan zijn dat er in de communicatie met de KNLTB wat haperingen zitten bijv. bij de aanvraag van een nieuw wachtwoord. Kijk ook altijd bij je spam of de reactie van de KNLTB Clubapp-service niet daar terecht is gekomen. Als je in de afgelopen jaren een nieuw mailadres hebt gekregen dat nog niet in de Set’77-administratie staat, stuur je een mailtje naar ledenadministratie Set'77 met het verzoek je e-mailadres aan te passen. Als dat gebeurd is, kun je de Clubapp alsnog installeren.

 

« Terug

» Nieuws archief