Nieuws

Padel: nieuwe uitdaging bij Set’77

Je kunt er niet omheen: als je in de afgelopen week, na enkele maanden coronaslot, weer een balletje hebt geslagen, heb je beslist de prachtige nieuwe padelbanen zien liggen. ‘Dat wil ik zeker proberen’, is een veel gehoorde eerste reactie.

Twee supermooie banen, uitnodigend of zelfs uitdagend: of je nou jong of oud bent, man of vrouw, toptennisser of doorsnee, voor iedereen is padel een aantrekkelijke sport . En ook nog eens makkelijk onder de knie te krijgen. De kleinere baan en het gebruik van de wanden maakt van padel een dynamische sport waarbij snelheid, kracht en uithoudingsvermogen minder cruciaal zijn. De puntentelling is hetzelfde als bij tennis. Set’77 heeft acht rackets die gratis te leen zijn (via trainer Nick Kroot) om het spelletje eens uit te proberen.

Set’77 heeft een padelcommissie in het leven geroepen om van Set’77 een tennis-én padelvereniging te maken. Binnenkort meer concrete informatie over introductie, officiële opening, proeflessen, training/lessen, clinics, uitleen/aanschaf rackets, Padel Fun Toernooi en nog meer padel.

De padelcommissie bestaande uit: Ronald Opmeer, Michel van der Burgt, Klaas van Kuppeveld en Nic Kroot.

« Terug

» Nieuws archief