Nieuws

YES PADEL! Proeflessen voor iedereen

Kennismaken met padel voor leden Set’77 en niet-leden (uit Zeeland) vanaf 16 jaar!

Set’77 biedt in de maand juni proeflessen padel aan á 7,50 euro pp. Wil je ervaren wat padel voor jou is, welke regels gelden en de basistechniek onder de knie krijgen, dan is die proefles iets voor jou! Trainer Nic Kroot gaat vanaf zaterdag 6 juni in groepen van maximaal 8 spelers de basisbeginselen uitleggen en oefenen.

Tijd: iedere zaterdag en zondag in juni 09.00-11.00u / 11.30u – 13.30u / evt. extra les bij grote belangstelling

Nic Kroot zorgt voor de padelrackets. In twee uur maak je kennis met padel en ervaar je hoe leuk het spel is, en dat het op alle niveaus door iedereen gespeeld kan worden.

Na een korte uitleg volgen enkele oefeningen om de belangrijkste aspecten van het spelletje te laten zien en ervaren en uiteraard speel je een partijtje!

Geef je op, individueel of met je maatje (voorkeur!), door een mailtje te sturen naar trainer@set77.nl Trainer Nic Kroot maakt een planning en informeert de deelnemers.

Zie ook deze website voor meer Set’77-padelinformatie.

Wil je zelf gaan padellen? Dat kan! Op dinsdag- en woensdagavond kun je op het tennispark vanaf 18.30u rackets lenen bij trainer Nic Kroot. De verwachting is dat vanaf 1 juli het paviljoen weer opengaat, dan kun je rackets lenen bij de bar.

Veel padelplezier!

« Terug

» Nieuws archief