Nieuws

Nieuwe jeugdcommissie Set’77

Sinds kort is er een nieuw voltallig jeugdcommissie bestaande uit: Anne van Wijchen, Nic Kroot, Ellen van Hoof, Sanne Langenhorst, Wendy Zegers en Jochem Toonen.

De eerder geplande ledenwerfactie in april via de basisschool kon door alle coronaperikelen jammer genoeg niet doorgaan. Maar de jeugdcommissie ziet nu toch nog mogelijkheden om alle zes-, zeven-, acht en negenjarigen van de drie Zeelandse basisscholen gratis kennis te laten maken met tennis en Set’77. Plezier staat hierbij voorop!

Alle kinderen uit de doelgroep krijgen in juni/juli een uitnodiging om drie keer gratis bij Set’77 tennisles te volgen onder leiding van onze trainer Nic Kroot. Wellicht dat Nic voorafgaand nog in de reguliere gymlessen een introductieles tennis gaat geven om kinderen te stimuleren mee te doen aan de tennislessen op het tennispark.

Hopelijk maakt deze wervingsactiviteit heel veel jonge kinderen enthousiast om ook met hun vriendje of vriendinnetje bij Set’77 te gaan tennissen.

Volgende Setpunt meer informatie.

Daarnaast heeft de Jeugdcommissie, samen met Kim van Tiel, een nieuw Set’77-shirt voor de kinderen ontworpen. Binnenkort is dit shirt beschikbaar en zijn onze jeugdleden hierin te bewonderen.

« Terug

» Nieuws archief