Nieuws

Yes, de nieuwe jeugdcommisie is van start gegaan!

Veel nieuwe aanmeldingen en Tenniskids Blauw

In het jaarlijks terugkerende ‘Maak Kennis met Tennis’ hebben we de afgelopen weken twee proeflessen georganiseerd om de kinderen van groep 2 t/m 5 kennis te laten maken met deze leuke sport. Na deze proefles konden ze zich aanmelden voor de Zomerchallenge. Een challenge waarbij ze zeven lessen krijgen en een racket in bruikleen dat ze mogen houden wanneer ze na oktober ook lid blijven. Het is gaaf te zien dat heel veel kids het leuk vinden om kennis te maken met tennis, want we hebben maar liefst 26 aanmeldingen voor deze zomerchallenge!

Speciaal voor de jongste jeugd is er Tenniskids Blauw. In deze eerste fase van Tenniskids maken kinderen, in de leeftijd van 4 tot 6 jaar, kennis met de basis van tennissen en de tennisvereniging. Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden, waarbij plezier centraal staat. De oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd.

We hopen natuurlijk dat veel van deze kinderen na de challenge doorgaan zodat het aantal jeugdleden nog meer gaat stijgen!

« Terug

» Nieuws archief