Nieuws

Padel: een doorslaand succes!

Inmiddels hebben veel Set’77-leden hun eerste padelstapjes gezet in de proeflessen van trainer Nic Kroot en daarna ook zelfstandig. De reacties en ervaringen zijn vooral positief: ‘Wat een leuk spelletje!’ Ook in de grote animo voor de zomerchallenge blijkt padel een belangrijke aanzuigende werking te hebben. Precies wat we gehoopt hebben.

De officiële opening is gepland op zondag 23 augustus o.a. met een clinic door een Nederlandse topspeler (nog niet helemaal zeker!) en andere activiteiten.

Nic gaat ook enkele woensdagochtenden padelproeflesjes van een half uur geven aan de senioren+ die belangstelling hebben.

Vanaf medio september kun je inschrijven voor padeltraining: binnenkort meer info. De verkoop van padelrackets in het paviljoen gaat op korte termijn ook van start. In samenwerking met de hoofdsponsor van Set’77 : Van Tilburg Sport Nistelrode. Je hebt de keuze uit drie of vier modellen van verschillende kwaliteit en in verschillende prijsklasse’s. Tip: ga niet in de regen padellen! Padelrackets zijn erg vochtgevoelig. Berg het racket altijd droog op! Het gebruik van padelballen is een aanrader, die zijn zachter dan gewone tennisballen, het is dan ook verstandiger (behoud racket, blessurepreventie, …) om met deze ballen te spelen. Padelballen zijn te koop in het Set’77-paviljoen. Voor de proeflessen á €7,50 kun je nog steeds inschrijven bij Nic Kroot trainer@set77.nl

« Terug

» Nieuws archief