Nieuws

Geef.nl Open Zomertoernooi Set’77

Fantastisch weer, lekker sfeertje, mooie wedstrijden, goeie organisatie, culinaire verwennerij en ….. een doorslaand succes wat betreft de inzamelactie voor Annerie van Oort!

Van vrijdag 28 augustus t/m zondag 6 september viel er veel te genieten op tennispark ‘de Bundel’ . Eindelijk weer een toernooi na een ‘stille’ coronaperiode. Set’77 had zich de nodige moeite getroost alles in goede coronabanen te leiden. Dat lukte redelijk. Tijdens toptijden (drukte op vrijdagavond bij de traditionele loterij en op de finalezondag) was het erg druk en, helaas, bleek het heel lastig zich aan de voorschriften te houden. Het toernooi was desalniettemin geslaagd: ruime deelname, veel nieuwe gezichten, een soepel verlopende organisatie en allerlei lekkere hapjes voor deelnemers en publiek.

Het toernooi stond in het teken van een goede doelenactie: geld inzamelen om het initiatief van Annerie van Oort, lowbudget etentjes voor alleenstaanden, te ondersteunen. Een actie oorspronkelijk gekoppeld aan het Open Lentetoernooi maar door corona verplaatst naar de zomer. Alle deelnemers droegen een steentje bij door een klein deel van hun inschrijfgeld aan de actie te besteden, de opbrengst van de vrijdagavondloterij en een deel van de verkoop van friet en snacks gingen ook naar de inzamelactie. Nog meer ondersteuning van vrienden, kennissen en familie van Annerie en van individuele Set-leden. En last but not least een fikse injectie van Set’77 en hoofdsponsor Geef.nl Dat leverde uiteindelijk een prachtig resultaat op. Burgemeester Bakermans maakte zondagmiddag 6 sept. onder grote belangstelling bekend dat de opbrengst maar liefst 1.382,- euro was. Een dikke cheque en een verdiende bos bloemen voor Annerie! Een stevige ruggensteun voor haar etentjesactie.

Veel dank aan Geef.nl, hoofdsponsor van het Geef.nl Open Zomertoernooi en belangrijk, en onmisbaar in de organisatie en ondersteuning van deze goede doelenactie. Een actie die Set’77 met sponsor Geef.nl de komende jaren gaat herhalen met telkens een ander Zeelands goed doel!

« Terug

» Nieuws archief