Nieuws

Strenger coronabeleid, maar blijven tennissen en padellen!

Strenger coronabeleid, maar blijven tennissen en padellen!

De coronamaatregelen zijn weer verscherpt, dat kan je niet ontgaan zijn. Dat heeft, net als in maart van dit jaar, gevolgen voor sportverenigingen. Gelukkig kan er wel getennist en gepadeld worden, maar binnen de nodige voorschriften c.q. beperkingen.

De KNLTB-competities gaan gelukkig door, de teamcaptains senioren hebben van Riny Sleegers (VCL) aanwijzingen ontvangen, gebaseerd op richtlijnen en adviezen van overheid en KNLTB. Het paviljoen blijft bijvoorbeeld gesloten op het gebruik van toilet en kleedkamers na, bij slecht weer mag wel het terras maar niet het paviljoen niet als schuilplek gebruikt worden! Gebruik van eigen drank en eten is toegestaan. Publiek is niet welkom en de duur van de aanwezigheid op het tennispark wordt beperkt: na de laatste wedstrijd het tennispark binnen 15 minuten verlaten.

Zie verder de instructies van Riny Sleegers aan de teams/teamcaptains.

Ook voor de jeugd van Set’77 gelden beperkingen voor de zondagcompetitie:

Alleen begeleidende ouders (chauffeur) mogen bij de (uit-)wedstrijden zijn, overige toeschouwers/ouders mogen niet blijven kijken. Dat geldt zowel voor competitie als voor training, helaas.

 

Het vrij tennissen en padellen blijft mogelijk, maar eveneens binnen de richtlijnen van overheid en KNLTB.

  • Het paviljoen is gesloten, alleen het toilet in het halletje is in gebruik.
  • Uiteraard digitaal afhangen met de Clubapp.
  • Het terras mag niet gebruikt worden om na afloop zelf meegebrachte consumpties te gebruiken. Dus niet  blijven hangen voor ‘social talk’, helaas.
  • Beperk je tijd op het tennispark: kom kort voor aanvang van je geplande partij en verlaat zo snel mogelijk na het beëindigen het tennispark.

Meer informatie?

  • Nieuwe coronamaatregelen, tennis- en padelwedstrijden blijven mogelijk, klik hier  
  • Website Set’77 www.set77.nl

 

Bestuur Set’77

« Terug

» Nieuws archief