Nieuws

Rabobank Clubsupport-actie

Rabo ClubSupport 2020

Aan alle leden van Set’77

Set ‘77 doet, na het fantastische resultaat van vorig jaar, dit jaar ook weer mee aan de Rabobank ClubSupport-actie. Het bedrag dat de actie in 2019 opleverde, besteedt Set’77 aan duurzame afvalscheiding: binnenkort zie je het resultaat op het tennispark!

Dit jaar (2020) wil Set’77 de opbrengst besteden aan de uitbreiding van de speeltoestellen buiten: de aanschaf van een weersbestendige tafeltennistafel, die bovendien tegen een stootje kan.

 

Voor de ClubSupport-actie stelt de Rabobank elk jaar een flink bedrag beschikbaar. Vorig jaar heeft Set ’77 met deze actie maar liefst  761,24 euro van de Rabobank gekregen. Dit jaar stellen de Rabobanken in Oost-Brabant maar liefst € 10 per lidmaatschap beschikbaar! Het is dus belangrijk dat zo veel mogelijk leden hun stem op tennisvereniging Set’77 uitbrengen.

Stemmen via de Rabo App!

Stemmen verloopt dit jaar anders dan in de afgelopen jaren. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op Set’77. Je ontvangt dit jaar van Rabo Uden-Veghel dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen Rabo-leden kunnen stemmen. Stimuleer ook je sociale netwerk (familie, vrienden, buren,

collega’s, …) een stem op Set’77 uit te brengen!

 

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van Rabo Uden-Veghel een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Nog geen lid?

Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je Set’77 kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl  Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op jouw vereniging of stichting. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis.

 

Sponsorcommissie Set’77

Contactpersoon Albert Voet

« Terug

» Nieuws archief