Nieuws

Interne wintercompetities voorlopig uitgesteld tot januari 2021

Helaas mogen de komende tijd, als gevolg van de aangescherpte "Corona-richtlijnen", onze interne wintercompetities niet doorgaan. Gelukkig mogen we nog wel vrij tennissen en padellen, óók dubbelen!

Wij hebben in de toernooicommissie besloten om de interne wintercompetities uit te stellen tot januari (tot het moment waarop normaal gesproken het 2‌e deel van de competities zou starten). 

Dat betekent dat we starten op vrijdag 8‌ januari (mix), zaterdag 9‌ januari (enkel) en zondag 1‌0 januari (dubbels). Degenen die al ingeschreven hebben hoeven dit waarschijnlijk niet nogmaals te doen maar moeten wel de verhinderingen aanpassen voor de nieuwe speeldata. Degenen die nog niet ingeschreven hebben kunnen dit nog doen tot eind december. Binnenkort ontvang je hierover nader bericht.

Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar onze wintercompetities weer spelen. Het zou helemaal mooi zijn als daarbij de kantine ook weer open mag zodat we de wedstrijden na afloop onder het genot van een drankje kunnen "evalueren".

Groet,

De toernooicommissie

« Terug

» Nieuws archief