Nieuws

Setpuntjes

 • Vacatures Set’77
  • Set’77 is op zoek naar iemand die het secretariaat van de Zeelandse tennisvereniging op zich wil nemen! Interesse of meer informatie: willamvanstiphout@home.nl
  • Ook de sponsorcommissie is naarstig op zoek naar versterking van deze belangrijke Set’77-commissie. Informatie bij sponsorcommissie@set77.nl
    
 • Op maandag- en dinsdagavond is de bezetting van de tennis- en padelbanen bij Set’77 erg hoog. Tip: op woensdag- en donderdagavond is er meestal nog wel ruimte.
   
 • Als corona een beetje meewerkt starten in 2021 op vrijdag 8 januari (mix), zaterdag 9 januari (enkel) en zondag 10 januari (dubbel) de interne Set’77-wintercompetities. Opnieuw inschrijven is niet nodig, geef wel je verhinderingen door. Nieuwe inschrijvingen zijn mogelijk tot eind december. Binnenkort meer informatie van de toernooicommissie.

  Op de vraag of de KNLTB-Wintercompetitie 2020-2021, die normaal gesproken op donderdag 12 november 2020 zou starten, wel/niet doorgaat, is door de KNLTB nog geen uitsluitsel gegeven.
   
 • Goed doel Geef.nl Open Lentetoernooi 2021
  De goede doelenactie die dit jaar door corona gekoppeld was aan het Geef.nl Open Zomertoernooi leverde bijna 1.500 euro op voor de jaarlijkse actie ‘Etentjes voor alleenstaanden’ van Annerie van Oort. Geef.nl en Set’77 organiseren in 2021 opnieuw een Zeelandse goede doelenactie nu gekoppeld aan het Geef.nl Open Lentetoernooi. Tenminste als corona geen roet in het eten gooit. De eerste stap is een inventarisatie van potentiële goede doelen. Daarbij is de inbreng van Set-leden weer cruciaal. Tot en met december 2020 mag iedereen een goed doel aanmelden waarvan je vindt dat het in aanmerking komt voor deze actie. Dat kan een persoon zijn, zoals afgelopen jaar, een vereniging, stichting, bedrijf of instelling.  Suggesties doorgeven aan sponsorcommissie@set77.nl.
   
 • Padelrackets te koop!
  Sinds de padelbanen in gebruik zijn genomen verkoopt Set’77 drie types padelrackets. Samen met hoofdsponsor Van Tilburg Sport Nistelrode is een aantrekkelijke verenigingsprijs vastgesteld. Nu het paviljoen tijdelijk gesloten is, kun je je padelracket bestellen via williamvanstiphout@home.nl.
  • Dunlop Impact X-treme € 49,95! Prima racket voor beginners
  • Dunlop Blitz light € 119,95! Een topmodel uit de Dunlop racketcollectie; geschikt voor gevorderde padelspelers.
  • Babolat Contact € 69,95! Een ideaal padelracket voor beginnende en recreatieve padelspelers, die op zoek zijn naar de beste balans tussen power en controle
    
  Meer padelracket-info op de: Racket en ballen pagina.
   
 • Introducé tennis/padel €5,--
  Set’77-leden hebben de mogelijkheid om via KNLTB Clubapp ook met introducés te tennissen of padellen. Op deze wijze kunnen niet-leden ervaring opdoen met tennis en/of padel. De introducé-kosten zijn voor jeugd t/m 17 jaar slechts € 2,50 en voor senioren vanaf 18 jaar € 5,- . Verzoek aan de introducés om voor aanvang van spelen het verschuldigde bedrag over te maken naar TV Set’77 / NL65RABO0159510147 / o.v.v. naam introducé en speeldatum. Set’77 leent padelrackets uit: dinsdag en woensdagavond via de trainer; op andere tijden vooraf een mail sturen naar padelracket@set77.nl dan liggen ze klaar.
   
 • Uit het profcircuit
  • Roger Federer is nog altijd niet volledig hersteld van zijn langdurige knieblessure. De Zwitser verwacht wel dat hij volgend jaar in januari mee kan doen aan de Australian Open. De ATP Finals in november (Londen) komen waarschijnlijk te vroeg voor hem.
  • Raemon Sluiter gaat niet verder als coach van de Duitse Julia Görges. Görges stopt met proftennis.
  • Tennisster Kiki Bertens staat op de nieuwste wereldranglijst nog steeds op de 9e plaats. De 28-jarige Westlandse besloot enkele weken geleden al om haar seizoen te beëindigen voor een medische ingreep.
  • Het tijdelijke rankingsysteem ATP zal blijven gelden tot maart 2021. Hierdoor heeft Novak Djokovic heel veel kans om binnenkort het record van het aantal weken als nummer één te breken.

« Terug

» Nieuws archief