Nieuws

KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE VERPLAATST NAAR HET NAJAAR


KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE VERPLAATST NAAR HET NAJAAR

 

Omdat de coronamaatregelen van de overheid nog geen ruimte laten voor seniorencompetities en toernooien is de KNLTB-voorjaarscompetitie (padel & tennis) opnieuw verplaatst: nu naar het najaar 2021 (van half september tot eind oktober) (inhaaldagen in week 44 t/m 46). De inschrijving voor deze competitie loopt van 1 juni t/m 15 juni (tzt meer informatie van de Set’77-competitieleider).  Er wordt niet om promotie en degradatie gespeeld!  KNLTB Jeugdcompetities kunnen misschien nog wel in verkorte vorm voor de zomervakantie. Na de persconferentie (Rutte – De Jong) van 11 mei hakt de KNLTB de knoop door.  Tenniskids Zomercompetitie gaat niet door.

En, niet geheel onbelangrijk, terrassen bij sportverenigingen gaan ook nog niet open! Hopelijk komt dáár voor de zomer verandering in. 

 

De verwachting is dat in ieder geval in het najaar de hele sport weer open gaat en het clubleven kan worden hervat. Kantines en terrassen zijn dan open en dan is het weer mogelijk om een volledige competitie te spelen en open toernooien te spelen.

Nog even geduld dus!

Voor het volledige KNLTB-bericht klik hier

https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/05/voorjaarscompetitie-verplaatst-naar-het-najaar/

 

 

« Terug

» Nieuws archief