Nieuws

Hussel ochtenden bij Set'77 voor 55+ leden

 

Aan alle 55+-leden van Set’77

 

Husselochtend op woensdag én vrijdag: gewoon doen!

De groep 55+’ers is een grote, nog steeds groeiende groep bij Set’77. Dat is mooi: bewegen, lekker sporten, gezellig samen koffie/thee drinken. Allemaal zaken die de kwaliteit van het leven  positief beïnvloeden! Een potje tennis of padel is meer dan effe de baan op en weer naar huis, dat geldt voor iedereen, maar zeker voor de senioren+, oftewel de oudere leden van Set’77.

Husselen

Set’77 biedt de mogelijkheid om zowel op woensdag- als vrijdagochtend een partijtje tennis of padel te spelen in de leeftijdsgroep 55+! Gezelligheid, spelplezier en sociaal contact staan voorop! Het principe is husselen: uit de aanwezige deelnemers worden willekeurig teams samengesteld. Soms wordt er rekening gehouden met niveau, maar dat is geen uitgangspunt.  Je kunt een of twee rondes spelen: 09.30u-10.30u / 11.00u-12.00u

Om 10.30u is er een koffie-/theepauze. Het paviljoen is op die tijd inmiddels weer open!

 

Zeker nu het einde van de coronatijd in zicht is, is er alle reden je racket uit je tas te halen en je gezicht weer eens te laten zien op het Zeelandse tennis- en padelpark.  Lekker bewegen, gezellig bijkletsen, bakkie koffie, balletje slaan, ….. en met een goed gevoel weer naar huis. Daar doe je het voor! Wat let je? Sluit je aan bij de 55+-club op woensdag- en/of vrijdagochtend. Je bent van harte welkom!

« Terug

» Nieuws archief