Nieuws

Geef.nl Open Zomertoernooi 2021 - Suggesties goede doelen!

Suggesties goede doelen! - Geef.nl Open Zomertoernooi 2021

Set’77 heeft sinds vorig jaar een nieuwe, bijzondere sponsor die zijn naam, Geef.nl , verbindt aan het Open Lente- of Zomeroernooi van Set’77. Geef.nl : een digitaal platform waar je op een tamelijk eenvoudige manier geld kunt inzamelen voor een goed doel. In overleg met de directeur, Jordan van Bergen, is een mooi concept bedacht waarmee Set’77 twee vliegen in één klap vangt.

Set’77 wil laten zien dat het in maatschappelijk opzicht ook zijn verantwoordelijkheid neemt: laten zien dat de vereniging aandacht en zorg voor anderen heeft in Zeeland en ’t Oventje door jaarlijks een vereniging, stichting, instelling, groep, individu, … financieel te ondersteunen als daar behoefte aan is.

Ieder jaar koppelt Set’77 een ‘goed doel’, gekozen door de leden, aan een Open toernooi. Via allerlei inzamelacties en een bijdrage van Geef.nl hoopt Set’77 ieder jaar minimaal 1000 euro te kunnen doneren! In 2020 werd ruim 1400 euro opgehaald voor de jaarlijkse actie ‘lunches voor alleenstaanden’ van Annerie van Oort.

Goed doel 2021
Ervan uitgaand dat het komende Open Zomertoernooi in september doorgaat, is het nu van belang ideeën en suggesties voor een goed doel te verzamelen dat gekoppeld kan worden aan dat toernooi. Het is de bedoeling dat het om concrete doelen gaat! Daarom een oproep aan alle Set’77-leden suggesties te doen voor het ‘goede doel 2021’. Dat kan tot 16 juni!

Daarna wordt een selectie en een definitieve keuze gemaakt en start de inzamelingsactie. Heb je een suggestie geef die dan door aan secretariaat@set77.nl Let wel: het is uitdrukkelijk de bedoeling een concreet doel te ondersteunen. Alleen de naam van een vereniging bijvoorbeeld is onvoldoende. Duidelijk moet zijn waar het te doneren bedrag aan besteed gaat worden.

« Terug

» Nieuws archief