Nieuws

Setpuntjes juni 2021

 

  • Zonnepanelen en led-verlichting. De plannen om dit jaar nog zonnepanelen en led-verlichting te installeren krijgen steeds meer vorm. Samen met ‘de Witte Schare’ (Schaijk) is heel veel informatie verzameld, zijn bedrijven uitgenodigd die vervolgens offertes hebben uitgebracht, we hebben andere verenigingen bezocht, in onderling overleg voorlopige keuzes gemaakt, etc. Nu is de fase van knopen doorhakken aangebroken. Daarbij krijgt de installatie van zonnepanelen voorrang, dat zou deze zomer moeten gebeuren. Het is de bedoeling de led-verlichting in het najaar te realiseren.
  • Fietsenstalling. Door de groei van het ledenaantal en de heropening van terras & paviljoen wordt het drukker (en het was vaak al druk!) en moeilijker je fiets binnen de poort op een goeie en veilige manier weg te zetten. In overleg met en na goedkeuring van de gemeente Landerd gaan we binnenkort de fietsenstalling achter baan 1 uitbreiden.

  • Outdoor tafeltennistafel. Het geld dat we dit jaar hebben ontvangen uit de Rabo Clubsupport-actie gaan we, zoals vooraf bepaald, gebruiken voor de aanschaf van een outdoor tafeltennistafel. Deze komt bij de speeltoestellen te staan. Daarmee wordt een al lang gekoesterde wens van de Set-jeugd vervuld.
  • Heb je problemen met het gebruik van ClubApp meld dit dan met een mailtje aan prcommissie@set77.nl
  • De KNLTB heeft besloten dat de Voorjaarscompetitie tennis en padel voor senioren wordt gespeeld in het najaar onder de naam ‘KNLTB Competitie 2021’.

« Terug

» Nieuws archief