Nieuws

Gezocht: goed doel in Zeeland of ’t Oventje?

Gezocht: goed doel in Zeeland of ’t Oventje?

Geef.nl Open Zomertoernooi Set’77 2021

 

Geef.nl is sinds  vorig jaar een belangrijke sponsor van een open toernooi van Set’77. Dit jaar (2021) is dat het Set’77 Open Zomertoernooi  dat begin september gespeeld wordt. Dat betekent dat Set’77 en Geef.nl een goed doel koppelen aan dat populaire tennistoernooi.  De bedoeling is dat leden van Set’77 suggesties voor een goed doel aandragen. Het bestuur maakt samen met de toernooicommissie een selectie van drie potentiële goede doelen, vervolgens kiezen de leden één goed doel voor het komende Open Zomertoernooi.

Via allerlei inzamelingsacties wil Set’77 samen met Geef.nl minimaal 1000 euro doneren aan een vereniging, groep, instelling, stichting, particulier, … die behoefte heeft aan financiële ondersteuning voor een concrete activiteit.  Alleen de naam van een vereniging, stichting, etc. is onvoldoende, duidelijk moet zijn waar de donatie aan besteed gaat worden. Alleen verenigingen, instellingen, etc. uit Zeeland en ’t Oventje komen in aanmerking.

 

Vorig jaar leverde de actie ruim 1400 euro op voor de actie ‘Etentjes voor alleenstaanden’ jaarlijks georganiseerd door Annerie van Oort. We hopen dit jaar weer op zo’n mooi resultaat. Daar hebben we o.a. de support van Set’77-leden voor nodig!

 

Stap 1 : Doe een suggestie voor een goed doel!

Hierbij dus de oproep aan alle Set’77-leden om uiterlijk 16 juni 2021  suggesties voor een goed doel aan te dragen. In de tweede helft van juni  wordt een selectie gemaakt, waarna de leden het definitieve goede doel voor 2021 kiezen en de inzamelactie van start kan gaan.

Stuur je suggestie naar :  secretariaat@set77.nl

 

« Terug

» Nieuws archief