Nieuws

Schrijf in voor het GEEF.NL open tennis en padel zomertoernooi

INSCHRIJVING Set '77 Zeeland - Geef.nl Open Tennis en Padel Zomertoernooi voor een goed doel

Beste tennisliefhebber,

Ook dit jaar organiseren wij weer het jaarlijkse Open Zomertoernooi met evenals vorig jaar als hoofdsponsor: Geef.nl. Het toernooi wordt gespeeld van 3 t/m 12 september 2021.

Dit jaar kun je voor het eerst zowel aan tennis als padel deelnemen!

Bij tennis kun je inschrijven voor één van de onderdelen Heren-, Dames- en Gemengd dubbel volgens het actuele ratingsysteem. Bij padel kun je inschrijven voor één van de categorieën Padel 100 B, C en D. Bij de categorieën B en C is dat Heren- en Damesdubbel en bij categorie D is het dubbel en kunnen alle combinaties van dames en heren door elkaar deelnemen.

Heb jij ook zin om hieraan deel te nemen, schrijf je dan samen met je partner in. Door inschrijving ondersteun je tevens het aan het toernooi gekoppelde goede doel omdat van het inschrijfgeld per persoon 1 euro hier naar toe gaat.

De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 17 augustus 2021.

Klik hier om direct in te schrijven

Elk jaar verbindt Set’77 samen met Geef.nl een goed doel aan het toernooi. Via diverse inzamelingsacties tijdens en rond het toernooi willen Set’77 en Geef.nl minimaal 1000 euro doneren. Dit kan aan een vereniging, groep, organisatie, instelling of particulier met een connectie met Zeeland of ’t Oventje die behoefte heeft aan financiële ondersteuning voor een concreet goed doel.

Voor dit toernooi is stichting DON als goede doel voorgedragen door de leden. Helaas zijn er een aantal leden van onze vereniging in aanraking gekomen met de vervelende ziekte diabetes type 1. Bij stichting DON gaat elke ontvangen euro naar onderzoek om diabetes type 1 in de toekomst te kunnen genezen.

Klik hier om zelf ook een donatie te doen.

Met vriendelijke groeten namens de toernooicommissie,

Tiny en René

 

« Terug

» Nieuws archief