Nieuws

Inzamelactie Set’77 Zeeland voor de St. DON groot succes!

Inzamelactie Set’77 Zeeland voor de St. DON groot succes!

 

Zondag 13 september sloot Set’77 Zeeland het Geef Open Zomertoernooi (tennis & padel) af. Het was tegelijkertijd de deadline  van de inzamelactie voor de St. DON (Diabetes Onderzoek Nederland).

 

In korte tijd slaagde de Zeelandse tennis- en padelvereniging erin maar liefst 6200 euro op te halen via donaties  en ludieke acties.  Naast bijvoorbeeld de bijdrage uit het inschrijfgeld deden enkele gulle gevers een flinke duit in het spreekwoordelijke zakje.  Maar ook de originele armbandjesactie van Anne en Emma van Wijchen betekende een fikse bijdrage, de DON-burgers van Slagerij Van Haeren, de opbrengst van de loterij op de toernooivrijdag, de verkoop van snacks, het statiegeld van petflesjes en, last but not least, alle donaties van Set-leden, familie, vrienden en kennissen. ‘Samen sterk’ was het motto van deze Set-actie voor DON. Je mag wel vaststellen dat dat gelukt is: zondag 12 september mocht Emma van Wijchen een bedrag van 6200 euro invullen op de Set’77-cheque die ze glunderend aan Sam Mobius van de St. DON overhandigde

Zondermeer een fantastisch resultaat!  Vooral dank aan Emma, Janneke Hendriks en Ad Laurenssen die een gezicht gaven aan de inzamelactie; alle drie kampen ze met diabetes type-1.   Samen met Set’77 en Geef.nl hebben ze een behoorlijk steentje bijgedragen aan de ondersteuning van DON, de stichting die onderzoek stimuleert en financiert om diabetes type-1 uit de wereld te helpen..

Afbeelding met tekst, persoon, staand, poseren

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

« Terug

» Nieuws archief