Nieuws

Setpuntjes oktober 2021

Nieuwe trainingscyclus senioren start (is gestart) medio oktober. In deze nieuwe cyclus kan ook in groepen van acht les gevolgd worden op twee banen, uitsluitend voor 19.00u en na 21.00u.


Sommigen lukt het niet hun pasfoto op de ClubApp te zetten of te vervangen door een recente, betere foto. Wat moet je doen?
Ga naar de KNLTB ClubApp
Kies de tab ‘meer’
Klik rechtsboven op het icoontje met de streepjes
Klik op ‘bewerk’
Klik op icoontje met het fototoestel (in de pasfoto(-ruimte))
Kies ‘OK’
Kies voor uploaden ‘galerij’ of ‘camera’
Kies je foto om te uploaden en klik op gereed
De beheerder van de ledenadministratie beoordeelt en rondt uiteindelijk de actie af.


De DON-inzamelactie voor en tijdens het Geef.nl Open Zomertoernooi overtrof met een opbrengst van maar liefst 6200 euro alle verwachtingen. Klik hier voor het verslag


Groei ledenaantal Set’77

Set’77 heeft op dit moment 528 leden (sept. 2021) van wie 58 jeugdleden. De ‘ZomerChallenge 2021 senioren’ was minder succesvol dan die van 2020. Het aantal jeugdleden groeit o.a. door padelclinics in het kader van BSO (buitenschoolse activiteiten), Sjors Sportief en ZomerChallenge.


De buitenverlichting wordt aangepast/uitgebreid. Bij het padelterras komt verlichting, in de fietsenstalling en bij de trap naar baan 6-7. Begin volgend jaar vervangt Set de verlichting op de tennisbanen: alle banen krijgen led-verlichting. In diezelfde tijd krijgt Set’77 een fiks aantal zonnepanelen. Dat alles in het kader van investeren in verduurzaming en kostenbesparing.


Op de tennisbanen vind je sinds jaar en dag sponsorborden en –doeken. Nu krijgen ook de padelbanen sponsoraandacht. Grando Keukens & Bad Son gaat baan 1 sponsoren. Solar Concept Schaijk verbindt zijn naam aan padelbaan 2


Digitaal afhangen is in coronatijd normaal geworden. Er komt een enquête om na te gaan of digitaal afhangen kan blijven of dat teruggegaan moet worden naar het afhangen op het KNLTB-bord in het halletje van het paviljoen.


Vorig jaar is de feestavond voor vrijwilligers en sponsors gecanceld vanwege corona. In plaats daarvan ontvingen alle vrijwilligers een leuke attentie voor hun inzet. Dit jaar staat de feestavond gelukkig weer op de kalender. Noteer maar: zaterdag 20 november!


Het kon niet uitblijven: na drie jaar zonder prijsverhogingen verhoogt Set’77 de consumptieprijzen in het Set-paviljoen. De inkoopprijzen stijgen elk jaar, uiteindelijk valt er niet aan te ontkomen ook de verkoopprijzen aan te passen. Het is de bedoeling het assortiment non- en/of zwakalcoholische dranken uit breiden.


Zonder vrijwilligers heeft een vereniging weinig overlevingskans. Gelukkig kent Set’77 een grote groep actieve vrijwilligers. Maar er zijn ook vacatures! Meld je aan als je je steentje bij wilt dragen aan een gezonde Zeelandse tennis- en padelvereniging. Set’77 is op zoek naar een secretaris en versterking van commissies (jeugd, culinair, pr, sponsor)


Padelnieuws
Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat de padelbanen iedere dag geveegd worden door de laatste gebruikers! Het plan is volgend jaar een interne padelcompetitie op te zetten. Padel- én tennisballen zijn te koop in het paviljoen!


Husselavond en ClubApp
De ClubApp biedt de ook mogelijkheid van een groepsapp. In verschillende verenigingen wordt die groepsapp al gebruikt om de husselavond te organiseren. Deelnemers aan de deze appgroep geven wekelijks aan of ze naar de husselavond komen. Het voordeel is o.a. dat je dan van tevoren weet hoeveel mensen er komen. Waarschijnlijk komt er binnenkort een appgroep ‘woensdaghussel’ waaraan iedereen die interesse heeft, kan deelnemen of inschrijven. Wordt vervolgd!


De opbrengst van Rabo ClubSupport 2021 gaat naar de investering in led-verlichting op alle tennisbanen. Een mooie bijdrage aan het Set’77-duurzaamheidsbeleid.

« Terug

» Nieuws archief