Nieuws

Corona-update 6 november

Corona-update 6 november

 

Het kabinet heeft 4 nov. jl. de maatregelen aangescherpt om de verspreiding van het coronavirus te remmen. De maatregelen voor sportverenigingen hebben m.n. betrekking op het gebruik van het coronatoegangsbewijs (CTB).

 

Nieuwe maatregelen t.a.v. Coronatoegangsbewijs (CTB)

Vanaf zaterdag 6 november is een CTB nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder:

  • voor het betreden van het paviljoen (inclusief douches en wc). De wc in het voorportaal is wel zonder CTB toegankelijk;
  • voor het gebruik van het buitenterras;
  • dit geldt zowel voor de tennissers & padellers als andere bezoekers.

 

Alle leden mogen gelukkig gewoon blijven tennissen en padellen. Hiervoor hoeft men géén coronatoegangsbewijs te tonen. Iedereen is welkom.

 

Wat betekent dit in de praktijk bij Set ‘77?

  • Als bestuur doen wij een vriendelijk verzoek aan al onze leden die in ons paviljoen komen om direct bij binnenkomst actief eerst naar bardienstmedewerker te gaan om hun CTB te laten scannen.
  • Mocht bardienstmedewerker niet beschikbaar zijn, dan rekenen wij erop dat andere leden deze verantwoordelijkheid van het scannen overnemen. 
  • Als vereniging hebben we een gezamenlijke verantwoordelijkheid om ons aan de landelijke regels te houden. Door het samen te doen, kost dit het minste tijd en is het in de praktijk het beste uitvoerbaar.

 

Beleid KNLTB en Set ’77

Deze aanscherpingen zijn voor een aantal leden mogelijk lastig.  Maar het volgen en respecteren van de landelijk en gemeentelijke voorgeschreven richtlijnen is en blijft het uitgangspunt in het beleid van KNLTB en Set’77.

 

Wij hopen hierbij op ieders begrip en medewerking.

 

Bestuur Set ’77

 

 

Bijlage:  richtlijnen KNLTB  

 

 

 

 

« Terug

» Nieuws archief