Nieuws

Led-verlichting tennisbanen op tennisbanen Set'77

Led-verlichting tennisbanen

De komende week krijgen alle zeven Set’77-tennisbanen led-verlichting. Een belangrijke stap in de verduurzaming en besparing op energiekosten.

Als alles volgens plan verloopt, is de hinder tijdens de vervanging van de oude verlichting minimaal en kan er normaal getennist worden. Maandag 14 februari worden er twee masten van baan 2 naar baan 3 verplaatst en meteen van led-lampen  (AAA+) voorzien. Woensdag 16 februari krijgen de overige banen led-verlichting.  Baan 1-2-3 hebben op maandag 14 en dinsdag 15  nog een mix van led-verlichting en de oude, conventionele lampen, maar vanaf woensdag 16 februari hebben alle tennisbanen led-verlichting.

De aansturing  doe je nog enkele maanden met de aan-/uitschakelaars van de oude verlichting. Daarna gebruik je een digitale aansturing vanuit het voorportaaltje van het paviljoen.

Ook deze stap in verduurzaming is, net als de aanschaf en installatie van zonnepanelen in dit voorjaar, in nauwe samenwerking met de Schaijkse tennis- en padelvereniging  ‘De Witte Schare’ tot stand gekomen.

Bestuur Set’77

« Terug

» Nieuws archief