Nieuws

Padellen keileuk voor 13-16 jarigen!

Padellen keileuk voor 13-16jarigen!

ZomerChallenge Set’77 ideale kans  om kennis te maken met deze superpopulaire , nieuwe racket-/balsport. Voor leden en niet-leden!

 

Ben je Set’77-lid en zit je in de leeftijdsgroep 13 t/m 16 jaar en heb je alleen nog maar getennist en nooit gepadeld? Of zit je in dezelfde leeftijdsgroep, je bent geen Set’77-lid maar liggen in jouw vereniging in de zomerperiode alle activiteiten stil? Of zou je sowieso weleens kennis willen maken met padel. Dan is de ZomerChallenge  van Set’77 daarvoor een uitgelezen kans.

Padel is een keileuke, nieuwe en razend populaire  racket-/balsport. Zeker voor jonge mensen gemakkelijk onder de knie te krijgen: geen moeilijke techniek of tactiek!

Zit je in de club van 13 tot 16-jarigen, woon je in Zeeland of ’t Oventje, kom deze zomer dan eens padellen op het sportpark van Set’77.  Lekker en actief buiten sporten!

Ben je geen lid dan kun je in de maanden juni t/m september meedoen in de ZomerChallenge . Kost je slechts 25 euro, waarvoor je dan ook nog eens een  introductie les van de Set’77-trainer, Nic Kroot, krijgt.  Set’77 zorgt voor gratis

bruikleen-padelrackets. Zeven dagen p/w (tot 18.00u) lekker buiten sporten. ’s Avonds  zijn de banen gereserveerd voor de 17+-leden.

 

Meld je aan via  www.set77.nl  en de button zomerchallenge op de homepage. Voor de introductie les meld je je aan via een mailtje naar trainer@set’77.nl  (Nic Kroot)

Niet twijfelen, gewoon doen! En, stimuleer leeftijdsgenoten, broers, zussen, vrienden, sportmaatjes, …. dat ook te doen. Supergezellig en lekker uitdagend! Deel dit bericht in je eigen netwerk.

Afbeelding met boom, tennis, sport, buiten

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

« Terug

» Nieuws archief