Nieuws

Nieuwsbrief Set’77 juni 2022

 

Nieuwsbrief Set’77 juni 2022

In het afgelopen jaar is de Set’77-informatie vooral met de leden gecommuniceerd via de KNLTB Clubapp, e-mail en enkele social mediakanalen. Om alle informatie ook nog eens via het digitale clubblad ‘Setpunt’ (voorheen ‘Setpoint’) te communiceren leek daarmee overbodig. Toch blijken we niet alle leden te bereiken via die kanalen en lijkt een regelmatig verschijnende nieuwsbrief geen overbodige luxe. Lang niet alle Set-leden maken gebruik van de ClubApp, Facebook of andere social media. Da’s jammer, want sneller en gemakkelijker actuele informatie verspreiden dan op die manier is nauwelijks mogelijk.  Vandaar deze nieuwsbrief, een afgeslankte versie van de ‘oude’ Setpunt, zowel qua inhoud als vormgeving.

Tegelijkertijd ook een aansporing voor iedereen die dat nog niet heeft gedaan: installeer de KNLTB-Clubapp op je telefoon en vergeet niet de zogenaamde push- functie te activeren. Dat is de kortste, snelste en gemakkelijkste manier om Set- informatie binnen te halen.

 

Afscheid Kim van Tiel

De afgeslankte vormgeving heeft helaas ook te maken met het gegeven dat Kim van Tiel vanwege drukke werkzaamheden en andere omstandigheden haar pr-werk voor Set’77 heeft moeten staken.  Dat is heel jammer, maar ook heel begrijpelijk. Kim heeft in de afgelopen jaren heel veel betekent voor Set’77: in alle publicaties is de huisstijl van Set’77 terug te vinden, bedacht, ontworpen en ontwikkeld door Kim. Grote Set-evenementen als het 40-jarig jubileum, de goede doelenacties,  vormgeven van het beleidsplan,  ….. maar ook in alle posters en flyers, overal was de hand van Kim zichtbaar.  Kim heeft veel meer dan een steentje bijgedragen aan het gezicht van Set’77: zij was een bepalende factor, een   productieve kracht en een uiterst coöperatief lid van de pr-commissie. Heel veel dank en waardering voor de bergen werk die ze verzet heeft. Niet alleen ‘petje af’  maar ook een diepe buiging voor deze supervrijwilliger!

1 Zomerchallenge 17+ / jongeren 13-17 / jeugd t/m 12

De ZomerChallenge is weer van start gegaan. LIgt de competitie van jouw sport stil in de zomer, wil je sowieso weleens kennismaken met tennis en/of padel? Dan is de ZomerChallenge Set’77 een ideale gelegenheid om lekker buiten te sporten voor iedereen. Voor 17+ kost het slechts 49,95, voor jongeren 13 t/m 16 jaar € 25,00 en kinderen t/m 12 jaar 29,95 en dat is incl. een les, voor kinderen zelfs zes lessen. En onbeperkt tennissen/padellen tot eind oktober. Meer weten of inschrijven? Ga naar www.set77.nl en lees alle info op de homepage en onder de button ZomerChallenge.

 

2 KNLTB Voorjaarscompetitie kampioen(-kans) padel/tennis

  • Set’77-2 50+ vrij.mi 2e kl (Jan vd Berg, Jan Coppens, Martien Pepping, Theo Pijnappels, Jos Cranen, Piet de Louw, Gerard Pijnappels)

 

 

 

 

 

 

 

  • Set’77-2 di.ocht. 3e kl (Hans van Aarssen, Ria Verstraten, Toos Huibers, Ria Broeren, Marja van Laanen)

 

  • Set’77-2 do.av. 4e kl (Nancy Westheim, Angelique de Klijn, Sanne Verhagen, Jacquelien Verstraten, Miranda de Louw, Annerie van Oort, Karin Klamer)

 

 

 

 

 

 

  • Set’77-1  vrij.av 4e kl (nog niet bekend) (Ronnie van Deijne, Petran van Haren, Paul Elsschot, Bas van der Ven, Maikel Klerkx)
  • Set’77-1 vrij.av. 1e klasse (nog niet bekend) (Ingrid Akkermans, Anne van de Laar, Kim van Tiel, Suzanne de Wit, Janneke Hendriks, Ingeborg Heerckenrath, Sophie de Bruijn)
  • Set’77-2 vrij.av 4e klasse (nog niet bekend)  (Marleen Beekmans, Jelke van Helvoort, Kelly Wittenberg, Lienne van der Wijst, Britt van der Wijst, Desi van Schijndel)
  • Set’77-5 vrij.av. 4e klasse (nog niet bekend) (Tara van Dongen, Kim van den Brand, Elke van Diermen, Nicole Ruijs, Lienne van der Wijst

 

 

3 Set’77 zomer 2022

  • Grando Clubkampioenschappen 25/6 tot en met 3/7 (mix - dubbel) inschrijven t/m 16 juni klik hier
  • Grando Thuisblijverstoernooi 20 augustus. Niet op vakantie, alweer thuis, of pas later op pad? Dan is het Grando Thuisblijverstoernooi een absolute aanrader: in zomerse sferen lekker een balletje slaan, gezellig bijkletsen, hapje, drankje…. relax! Wat wil je nog meer!
  • Tennisclinic-dubbel door ‘Totaal in tennis’ (tennisschool) zondag 28 augustus. Interessant, leuk, zinvol en gezellig voor iedereen, voor zowel beginners als ervaren rotten.
  • Open Zomertoernooi Voor een goed doel ; 5-9 t/m 11-9. Dit jaar: ‘Lokaal voor lokaal’.

 

4 Introducés tennis/padel

Set’77-leden hebben de mogelijkheid om via KNLTB Clubapp ook met introducés te tennissen of padellen. Op deze wijze kunnen niet-leden ervaring opdoen met tennis en/of padel. De introducé-kosten zijn € 5,- . Bij het reserveren kan een lid de namen van 1 of meerdere introducees invullen en dient direct in de knltb app via Mollie te worden betaald. Als men betaald heeft is de baan gereserveerd. Klik hier voor meer info over betaling met afhangen introduces. Set’77 leent padelrackets uit, deze liggen in het voorportaal van het paviljoen, deze padelrackets na gebruik hier weer terug leggen zodat anderen er weer gebruik van kunnen maken.

 

5 Racketavond: gebruik nu de clubapp!


Iedere woensdagavond (19.30u-21.30u) De racketavond is de inloopavond voor alle leden van Set’77 die zin hebben in een potje  tennis of padel!

Het is sinds kort mogelijk om je via de

chatfunctie in de ClubApp aan te melden voor de racketavond!

Hoe? Open de KNLTB ClubApp, ga naar ‘maatjes’ ˃ ‘groepen ’ ˃ ‘woensdagavond husselen’ en meld je aan voor de betreffende woensdag en zie meteen wie er nog meer van plan zijn te komen. Een kind kan de was doen!

 

6 Nieuw: loungebank op Set-terras!

Geloof het of niet, maar in het vijfjarenplan (2019-2024)  van Set’77 is de wens van   jonge   Set-leden opgenomen om een chill-hoek met loungebank te realiseren. Dat is gelukt! En zo te zien voelen niet alleen jongeren zich thuis in dit gezellige hoekje op het Set-terras.

 

7 Renovatie keuken / toiletten

In het vijfjarenplan van Set’77 ‘Duurzaam & Verbonden’(2019-2024) staat ook het voornemen de keuken, toiletten en kleedkamers te renoveren. Je hebt het wellicht al gemerkt: er is een begin gemaakt met deze renovatie.

 

8  Verslag jaarvergadering (ALV)

Op 6 april jl. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Het verslag vind je door hier te klikken (CTR+klikken)

       

9 Vrijwilligers gezocht: sponsor–.  toernooi–, jeugd– en pr-commissie, technische commissie en  secretaris

Set’77 is op zoek naar versterking van de groep vrijwilligers in verschillende commissies en bestuur. Een sterke kant van Set’77 is altijd de vrij grote groep heel actieve vrijwilligers geweest op wie een beroep kon worden gedaan. Van levensbelang voor een grote vereniging als Set’77. Op dit moment zijn er echter nogal wat vacatures. Set’77 doet dan ook een dringende oproep aan iedereen om zijn of haar steentje bij te dragen aan Set’77.

               Set’77 zoekt versterking voor:

  • bestuur  : een secretaris : contactadres van Set’77, lid van het bestuur, verslaglegging van overleg
  • sponsorcommissie: werven van sponsors, sponsorcontracten, onderhouden van contact 
  • technische commissie: dinsdagochtend onderhoud tennis- en padelpark
  • toernooicommissie: organisatie toernooien en competities : in kleine groepjes ben je verantwoordelijk voor organisatie en uitvoering van een of meerder toernooien of competities
  • jeugdcommissie: organiseren en begeleiden activiteiten jeugd, overleg trainer
  • pr-commissie: verzorgen van informatie (digitaal) naar Set’77-leden vormgeven/ontwerpen van teksten, posters, flyers en bewaken/toepassen van huisstijl Set’77

 

« Terug

» Nieuws archief