Nieuws

Inschrijving Open Zomertoernooi open gesteld

Ook dit jaar organiseren Set'77 weer het jaarlijkse Open Zomertoernooi tennis voor een goed doel. Het toernooi wordt gespeeld van 2 t/m 11 september 2022.

Je kunt inschrijven voor één van de tennisonderdelen Heren-, Dames- en Gemengd dubbel volgens het actuele ratingsysteem.

Heb jij ook zin om hieraan deel te nemen, schrijf je dan samen met je partner in. Door inschrijving ondersteun je tevens het aan het toernooi gekoppelde goede doel omdat van het inschrijfgeld per persoon 1 euro hier naar toe gaat.

De uiterste inschrijfdatum is zaterdag 20 augustus 20221.

Klik hier om direct in te schrijven

Elk jaar verbindt Set’77 een goed doel aan het toernooi. Via diverse inzamelingsacties tijdens en rond het toernooi wil Set’77 minimaal 1000 euro doneren. Dit kan aan een vereniging, groep, organisatie, instelling of particulier met een connectie met Zeeland of ’t Oventje die behoefte heeft aan financiële ondersteuning voor een concreet goed doel.

Dit jaar staat het Set'77 open tennistoernooi voor het goede doel in het teken van geld ophalen voor Lokaal voor Lokaal Zeeland. De belangrijkste gedachte van Lokaal voor Lokaal Zeeland is dat we binnen ons dorp voedselverspilling willen tegengaan, het dorpsgevoel willen verbeteren en mensen die belast zijn met (vaak stille) armoede in ons dorp willen ondersteunen.

Voor meer informatie, zie: Facebookpagina lokaal voor lokaal Zeeland of Verslag DTV nieuws.

Je kunt het goede doel uiteraard ook zelf steunen.

Klik hier om een donatie te doen.

Met vriendelijke groeten namens de toernooicommissie,

Tiny en René

« Terug

» Nieuws archief