Nieuws

Houdbare producten voor ‘Lokaal voor Lokaal’

 

Houdbare producten voor ‘Lokaal voor Lokaal’

 

Het ‘Set’77 Open Zomertoernooi’ is inmiddels in volle gang. Het toernooi staat dit jaar in het teken van het goede doel Lokaal voor Lokaal waarvoor we een inzamelactie houden. Dit doen we op verschillende manieren. En daarbij rekenen we op de steun van alle deelnemers én alle Set’77-leden.

Hoe kun je een bijdrage leveren?

 

Door geld te doneren op de Geef-donatiesite. Kijk op de Set-website of klik hier om een donatie te doen. Elk bedrag is welkom.

 

Loterij op vrijdag 9 sept. 22.00 uur. Kom aanstaande vrijdag gezellig naar de loterij en koop een of meerdere loten. De opbrengst van de loten gaat naar het goede doel.


Heb je thuis nog houdbare producten die je niet gebruikt of die je kunt missen (kopen mag natuurlijk ook) neem deze dan in het finaleweekend mee (eerder mag ook) en zet ze in de witte kast in het portaal. Deze houdbare producten worden dan gebruikt voor het vullen van de ‘deelhuisjes’ van Lokaal voor Lokaal.

 

Kom naar de finales! Deze worden aanstaande zondag 11 sept. gespeeld om 12.30 uur en 14.00 uur, koop een lekker frietje of snack. De helft van de opbrengst van de friet/snacks gaat naar het goede doel. 

 

Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal het opgehaalde bedrag voor Lokaal voor Lokaal bekend worden gemaakt.

Kunnen we op jouw steun/bijdrage rekenen?

 

Namens Set'77, 

Jacqueline van Zeeland en Gerard Pijnappels

 

« Terug

» Nieuws archief