Nieuws

Het ‘Open Zomertoernooi’ van Set’77 zit er weer op en daarmee sluit ook de inzamelactie voor ‘Lokaal voor Lokaal’.

Minder deelnemers, maar zeker niet minder gezellig!

Het ‘Open Zomertoernooi’ van Set’77 zit er weer op en daarmee sluit ook de inzamelactie voor ‘Lokaal voor Lokaal’.

 

Tennistoernooien laten overal dezelfde tendens zien: een terugloop in het aantal deelnemers. Een gevolg van de groeiende populariteit van padel, drukke agenda’s … ?

Wie het weet, mag het zeggen! Set’77 is geen uitzondering op deze landelijke tendens. Maar desondanks mogen we het zondag 11 september  afgesloten toernooi geslaagd noemen.  In zeven categorieën tennisten zo’n 100 deelnemers om de prijzen en de eer! De finale-zondag was ouderwets leuk en gezellig waarbij de zon zich van zijn beste kant liet zien: lekker om te spelen en lekker om op het gezellige Set-terras een drankje en hapje te nuttigen.

 

Daarnaast was zondag 11 september ook de afsluiting van de ‘goede doel’- inzamelactie voor ‘Lokaal voor Lokaal’. Voor het derde jaar koppelde Set’77 een inzamelactie aan het Open Zomertoernooi.  Mira Eijsermans, Marjo Danen en Debbie Boeijen zijn de drijvende krachten achter ‘Lokaal voor Lokaal’. Als het principe ‘Voor mekaar zorgen’ ergens een concrete invulling heeft gekregen dan is het wel in hun project.

De Set-inzamelactie richtte zich met name op de ondersteuning van de zogenaamde Deelplaats, waar wekelijks vers voedsel wordt verstrekt aan mensen die na drie jaar niet meer bij de Voedselbank terecht kunnen.

Na een intensieve pr-campagne waarin op allerlei manieren Set-leden, inwoners en ondernemers in Zeeland zijn benaderd, stond de teller zondag 11 september stil op bijna 1750 euro. Een goed resultaat:  een bedrag waarmee ‘Lokaal voor Lokaal’ tien weken de Deelplaats kan bevoorraden.

 

Dank aan de toernooicommissie, alle mensen en bedrijven die gedoneerd hebben, de sponsoren van de vrijdagavondloterij en de paviljoen- en culinaire commissie voor hun onmisbare bijdrage. We hebben ‘Lokaal voor Lokaal’ op zijn minst een steuntje in de rug gegeven, en daar was het tenslotte om te doen!

Nadat de cheque was ingevuld is er nog geld binnen gekomen voor deze actie, de eindstand is € 1750,00

Afbeelding met persoon, mensen, menigte

Automatisch gegenereerde beschrijving