Nieuws

Inschrijven GRANDO interne wintercompetities 2022-2023 TENNIS en PADEL

Beste Set'77 leden,

De interne GRANDO wintercompetities 2022-2023 gaan van start. Lekker een uurtje tennissen en na afloop gezellig bijkletsen en na borrelen, wie wil dat nu niet?

We spelen dit jaar alleen de heren- en damesdubbel zondagochtend tenniscompetitie op de “oude manier”, alle andere competities spelen we via de KNLTB Match app. Dat zijn bij tennis de dames- en herenenkel en de gemengd dubbel in poulevorm. Bij padel spelen we de dames- en herendubbel en laddervorm.

TENNIS in poulevorm

Heren- en damesdubbel zondagochtend inschrijving kan via deze link:

zondagochtend dames- en herendubbel  - start 16 oktober – inschrijving tot uiterlijk 9 oktober aanstaande.

Dames- en herenenkel en de gemengd dubbel via de KNLTB Match app -  start 10 oktober – inschrijving tot uiterlijk 7 oktober aanstaande. Kijk onder aan deze mail hoe je kunt inschrijven.

Aan het einde van de eerste ronde (halve competitie) wordt de stand per poule opgemaakt (behalve bij de enkel, daar wordt de gehele competitie in één poule gespeeld). De eerste twee teams promoveren naar een hogere poule (uitgezonderd hoogste poule), de laatste twee teams degraderen naar een lagere poule (uitgezonderd laagste poule). Na afloop van de tweede ronde (en bij enkel dus de eerste ronde) vindt in principe ook promotie/degradatie plaats voor volgend seizoen.

PADEL in laddervorm

Heren- en damesdubbel via de KNLTB Match app.

De ladders starten op 26 september. Degenen die aan de pilot hebben meegedaan doen automatisch weer mee. Je kunt op ieder moment in- en uitstappen in deze ladder. Ook kun je eventueel pauzeren, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, dan wordt je even niet ingedeeld. Kijk onder aan deze mail hoe je kunt inschrijven.

KNLTB Match app

Hoe geef ik mij op voor de competities via de KNLTB Match app?

 • Download de KNLTB Match app (iOS of Android)
 • Maak een account aan
 • Ga naar Flexcompetities
 • Let op! Beide spelers moeten de app hebben gedownload, 1 speler meldt het team aan.
 • Zoek en geef je op voor de volgende onderdelen:
  • SET ’77 – Padel Dames (ladder)
  • SET ’77 – Padel Heren (ladder)
  • SET ’77 – Tennis Dames enkel (poule)
  • SET ’77 – Tennis Heren enkel (poule)
  • SET ’77 – Gemengd dubbel (poule)

Wanneer spelen?

Om te voorkomen dat de drukke avonden (ma, di, do) nog drukker worden willen we jullie vragen om de wedstrijden voor de interne competities niet op die dagen te plannen. Dus speel bij voorkeur doordeweek vroeg, op vrijdagavond of in het weekend.

 

Kijk op de website Set '77 voor alle informatie over de interne competities en de KNLTB Match App

Groet namens de toernooicommissie,

René Noijen

« Terug

» Nieuws archief