Nieuwsbrieven Set'77 (Setpunt)

Setpunt editie 3 Juli 2020

 

Setpunt juli 2020

Op het Zeelandse tennispark ‘De Bundel’ bruist het weer van de activiteiten. Het is er levendiger dan ooit tevoren! Het digitale afhangbord bezwijkt bij wijze van spreken bijna onder de baanreserveringen! De padelbanen zijn nu al een succes! Het belooft een mooie zomer te worden, zeker nu ook het paviljoen de hele zomer open blijft.

Met deze Setpunt blijf je weer helemaal op de hoogte van het totale Set’77-gebeuren. In de week van 7 september start de KNLTB Competitie 2020, een herkansing voor de geschrapte Voorjaarscompetitie. De jeugdcommissie is slagvaardig begonnen: al 26 nieuwe jeugdleden die meedoen aan de zomerchallenge 2020 na een geslaagde ‘Maak kennis met tennis’- sessie. Ook padel maakt een ‘furieuze’ start. Enthousiasme alom, een schot in de roos en een doorslaand succes die uitbreiding met twee padelbanen. Als extra service biedt Set’77 in samenwerking met hoofdsponsor Van Tilburg Sport drie verschillende padelrackets te koop aan in het paviljoen tegen een gereduceerde prijs! De Setpuntjes mag je zeker niet missen wil je van alle Zeelandse tennis-ins en -outs op de hoogte blijven. De racket-, hussel- of clubavond bijvoorbeeld gaat weer van start op woensdag 15 juli. De toernooicommissie had even gedwongen rust, maar is inmiddels weer aan de slag en presenteert het zomerprogramma Set’77 met o.a.: het ‘Grando thuisblijverstoernooi’, het ‘Geef.nl Open Zomertoernooi’en opening padelbanen.

 

 

KNLTB voorjaarscompetitie ˃˃˃ najaarscompetitie september-oktober

De KNLTB Voorjaarscompetitie 2020: tja, wat hebben we die gemist! Een van de populairste jaarlijkse tennisactiviteiten gesneuveld in de coronacrisis. Maar, we krijgen de kans om de schade in te halen in het najaar (september-oktober).

LEES MEER

 

 

Yes, de nieuwe jeugdcommisie is van start gegaan!

Veel nieuwe aanmeldingen en Tenniskids Blauw In het jaarlijks terugkerende ‘Maak Kennis met Tennis’ hebben we de afgelopen weken twee proeflessen georganiseerd om de kinderen van groep 2 t/m 5 kennis te laten maken met deze leuke sport.

LEES VERDER

 

 

Padel: een doorslaand succes!

Inmiddels hebben veel Set’77-leden hun eerste padelstapjes gezet in de proeflessen van trainer Nic Kroot en daarna ook zelfstandig. De reacties en ervaringen zijn vooral positief: ‘Wat een leuk spelletje!’

LEES VERDER

 

 

PADELRACKETS TE KOOP IN PAVILJOEN

TV Set’77, in samenwerking met hoofdsponsor van Tilburg Sport, biedt zijn leden als service een beperkt assortiment padelrackets tegen een gereduceerde prijs aan. Het betreft de volgende drie rackets: .....

LEES VERDER

 

 

Zomerprogramma Set’77

‘it giet oan’, de komende tijd staat er weer van alles op het programma......

LEES VERDER

 

 

Geef OPEN zomer toernooi 2020

28 aug. t/m 6 sept.: ‘Geef.nl Open Zomertoernooi’. Inschrijven kan tot 11 augustus 2020 en we tennissen voor het goede doel!

LEES VERDER

 

 

Setpuntjes juli 2020

01. Start racket-, club- of husselavond
02. Online reserveren van een baan
03. Introducé tennis – padel Set’77
04. zomerchallenge senioren
05. Padelrackets te leen in het paviljoen!
06. Twee nieuw sponsors
07. Set’77 tenue senioren
08. Paviljoen weer in bedrijf
09. een nieuwe AED
10. een nieuwe speelplek
11. Set’77 CULINAIR
12. Trainingsnieuws
13. ATP Ranking

LEES VERDER

 

 

Snelle links

« Terug