Nieuwsbrieven Set'77 (Setpunt)

Setpunt editie 5 november 2020

 

Setpunt november 2020

Het is allemaal corona wat de klok slaat! De jongste lockdown hakt er opnieuw in: na maart-juni 2020 kunnen we nu voor de tweede keer onze rackets voor een tijdje in de schuur of garage aan de kapstok hangen. Geen supergezellige interne Set’77-Wintercompetitie, niet lekker recreatief dubbelen of mixen op een doordeweekse avond, niet eens alles uit de kast halen op de padelbaan ….. heel veel niet.

Gelukkig mag er nog wel geënkeld en getraind worden. Gelukkig lijkt de periode van wachten nu korter te worden dan in het voorjaar. Lijkt, niets is zeker! Maar gelukkig is er nog wel een Setpunt om het Set’77-gevoel niet kwijt te raken.

In deze oktober/november-Setpunt goed nieuws voor onze bezorgde 70+’ers: het voorgenomen bardienstbeleid 70+ is van de baan. Set’77 kende in het afgelopen half jaar een spectaculaire groei, niet alleen bij de senioren (18+) maar ook bij de jeugd. Goed moment om enkele tips voor ouders van tennissende kinderenop een rijtje te zetten. De groei van Set’77 is niet uniek: het is een landelijke trend bij tennis-/padelverenigingen. De aantrekkingskracht van padel is daar, naast de coronabeperkingen in allerlei teamsporten, de verklaring voor. In ‘Set’77 in de lift’ staan we stil bij deze ontwikkeling en wijzen we nog eens extra op de proeflessen padel op iedere eerste zaterdagmiddag van de maand. Binnenkort starten de ATP-Finals 2020 in Londen, ieder jaar een hoogtepunt in het leven van de top-8 wereldtennissers, al is het maar om de fikse geldbedragen die te winnen zijn. In deze Setpunt een inkijkje. Wil je echt op de hoogte blijven van het Zeelandse tennis- en padelnieuws dan kun je natuurlijk niet om de Setpuntjes heen.

Wellicht verrassend in deze Setpunt is de flyer van Van Tilburg Sport. Voor wie het niet weet: de hoofdsponsor van Set’77. Af en toe extra aandacht voor de ruimhartige ondersteuning is een vanzelfsprekende afspraak: voor wat hoort wat!

 

 

Set’77 bardienstbeleid 70+

Het bestuur van Set’77 was van plan het bardienstbeleid aan te passen. Redenen: de groep vitale 70+’ers wordt steeds groter (in de afgelopen tijd gegroeid van 12 naar 55) en het maakt een betere en wellicht ruimere planning mogelijk. Echter, het plan is weer van tafel!

LEES MEER

 

 

Tips voor ouders

Onderzoek toont aan dat rennen, springen, balanceren, coördinatie, gooien en vangen van essentieel belang zijn voor kinderen in de leeftijd tot tien jaar om tot een optimale sportontwikkeling te komen.

LEES VERDER

 

 

Tennis- en padelvereniging Set’77 in de lift!

Tennisclubs in Nederland profiteren van de coronacrisis en zien het aantal leden toenemen. En dat zijn niet alleen beginners, maar ook volleyballers, voetballers, hockeyers, … van wie de competitie na het voorjaar nu opnieuw is stilgelegd. Set’77 heeft er in het afgelopen voorjaar en de zomer, door coronamaatregelen, zomerchallenge en nieuwe padelbanen ruim zestig nieuwe seniorleden bij gekregen.

LEES VERDER

 

 

ATP Finals 2020

Elk jaar in november wordt het ATP-tennisseizoen voor de mannen afgesloten. Dit gebeurt traditioneel met de ATP Finals. De 2020-editie komt er dus aan en wordt ook dit jaar gespeeld in de O2 Arena in Londen : van 16 tot en met 22 november.

LEES VERDER

 

 

Setpuntjes november 2020

01. Vacatures
02. Bezetting tennis- en padelbanen
03. De interne Set’77-wintercompetities
04. Goed doel Geef.nl Open Lentetoernooi 2021
05. Padelrackets te koop!
06. Introducé tennis/padel €5,--
07. Uit het profcircuit

LEES VERDER

 

 

Tennis Flyer Van Tilburg Sport

Download de Tennis Flyer Van Tilburg Sport via onderstaande link.

LEES VERDER

 

 

Snelle links

« Terug