Nieuwsbrieven Set'77 (Setpunt)

2021 Setpunt editie Juni 2021

 

Setpunt juni 2021

Ja hoor, er is een grote stap voorwaarts gezet in de corona-ellende: de regels worden steeds verder versoepeld. Zo mogen de sportpaviljoens en terrassen weer open. Wat hebben we dat gemist! Het ‘normale’ tennis- en padelleven kan weer op gang komen, want zeg nou zelf wat is sport zonder koffie/thee vooraf of na afloop, zonder een ‘derde helft’. Hopelijk staat ons een mooie sportzomer te wachten en is het gevaar van een corona-lockdown definitief geweken. Eindelijk ook weer genoeg reden een Setpunt te publiceren zo net voor de zomervakantie 2021.
 

 

 

Meer ruimte voor jeugdwedstrijden en horeca op sportlocaties


Kabinet versoepelt coronamaatregelen per 5 juni (stap 3), vanaf 30 juni mogelijk verdere versoepelingen (stap 4).

LEES MEER

 

 

Terras & paviljoen Set’77 weer open!

Nieuwe afhangtijden! Het is dus zover: stap 3! We kunnen vanaf maandag 7 juni weer gebruik maken van terras en paviljoen. Van maandag t/m vrijdag gaat het paviljoen open van 19.00u tot 22.00u. Het plan is, net als vorig jaar, dat het paviljoen gedurende de hele zomer open blijft.

LEES VERDER

 

 

Husselen 55+ : iedere woensdag- en vrijdagochtend. Gewoon doen!

De groep 55+’ers is een grote, nog steeds groeiende groep bij Set’77. Dat is mooi: bewegen, lekker sporten, gezellig samen koffie/thee drinken. Allemaal zaken die de kwaliteit van het leven positief beïnvloeden! Een potje tennis of padel is meer dan effe de baan op en weer naar huis, dat geldt voor iedereen, maar zeker voor de senioren+, oftewel de oudere leden van Set’77.

LEES VERDER

 

 

Jeugd Set’77

De jeugdleden hebben in de afgelopen maanden lekker door kunnen tennissen tijdens de trainingen, de husselochtenden en de clubkampioenschappen dubbel/mix! Tijdens de clubkampioenschappen was duidelijk te zien dat alle jeugdleden veel bij hadden geleerd. Het was een erg leuke week.

LEES VERDER

 

 

ZomerChallenge 2021

Lekker in beweging blijven, een balletje slaan en gezellig 'socializen'. Ook dit jaar biedt Set'77 weer de kans aan niet-leden in te schrijven voor de ZomerChallenge. Een tijdelijk lidmaatschap van vier maanden. Dit aanbod geldt alleen voor inwoners van Zeeland en 't Oventje die voor 1 januari 2021 minimaal 17 jaar waren. Vier maanden (juni t/m september) tennissen en/of padellen voor slechts 49,95 euro; zeven dagen per week vrij spelen; geen zomerstop. Plus : gratis tennis- en padelles

LEES VERDER

 

 

Suggesties goede doelen! - Geef.nl Open Zomertoernooi 2021

Set’77 heeft sinds vorig jaar een nieuwe, bijzondere sponsor die zijn naam, Geef.nl , verbindt aan het Open Lente- of Zomeroernooi van Set’77. Geef.nl: een digitaal platform waar je op een tamelijk eenvoudige manier geld kunt inzamelen voor jezelf, een ander of een goed doel. Ervan uitgaand dat het komende Open Zomertoernooi in september doorgaat, is het nu van belang ideeën en suggesties voor een goed doel te verzamelen dat gekoppeld kan worden aan dat toernooi. Het is de bedoeling dat het om concrete doelen gaat! Daarom een oproep aan alle Set’77-leden suggesties te doen voor het ‘goede doel 2021’. Dat kan tot 16 juni!

LEES VERDER

 

 

Klussen in plaats van bardienst! Set’77 doet!

Een nieuw Set’77-initiatief is de klussenochtend. Zaterdag 19 juni van 08.30u – 12.30u is de eerste klussenochtend.

LEES VERDER

 

 

Padel

Voor de Set-leden die vrijblijvend eens een potje padel willen spelen om te ervaren wat padel is, liggen er sinds kort vier padelrackets in de kast in het halletje van het paviljoen. Gratis te gebruiken! Graag zorgvuldig omgaan met dit materiaal en niet vergeten ze na afloop terug te leggen. En… banen vegen in cirkels van buiten naar binnen!

LEES VERDER

 

 

De toernooicommissie is weer “opgestart”

Voor het hele jaar 2021 is er eind 2020 een activiteitenkalender gemaakt die vanwege de Corona-situatie niet gecommuniceerd is. Tot nu toe konden we helaas nog geen enkele activiteit organiseren.

LEES VERDER

 

 

Setpuntjes juni 2021

01. Zonnepanelen en led-verlichting
02. Fietsenstalling
03. Outdoor tafeltennistafel
04. Gebruik ClubApp
05. KNLTB Competitie 2021

LEES VERDER

 

 

Snelle links

« Terug