Nieuwsbrieven Set'77 (Setpunt)

2021 Setpunt editie oktober 2021

 
 

Setpunt oktober 2021

In dit coronajaar pas de tweede Setpunt-editie! Met de KNLTB-competitie (sept.-okt.) is het ‘normale’ tennis- en padelleven weer enigszins terug. Hoewel een maatregel als het ‘coronatoegangsbewijs’ nog een stevige stempel drukt op dat ‘normale leven’.

In deze Setpunt staan we dan ook stil bij het Set’77-beleid als het gaat over dat geldige coronatoegangsbewijs en de gezamenlijke verantwoordelijkheid die we hebben. Annerie van Oort blikt terug op een geslaagd etentje voor alleenstaande ouderen dat ze organiseerde met de opbrengst van de goede doelenactie van Set’77 in 2020. Tijdens de zomervakantie werd in campingsfeer het Grando Thuisblijverstoernooi gespeeld: supergezellig! De jeugd van Set’77 zit in de lift: het aantal jeugdleden groeit gestaag, niet in de laatste plaats dankzij een heel actieve jeugdcommissie en succesvolle clinics van trainer Nic Kroot. Verder in deze Setpunt in enkel korte berichtjes aandacht voor interessante cq belangrijke zaken: digitaal afhangen verbeterd / padelclinic 6 november / update Knltb ClubApp. De Setpuntjes zijn traditioneel de afsluiting. Boordevol goeie informatie en weetjes: wil je een beetje op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van Set’77 dan mag je de Setpuntjes niet missen.

 

Coronamaatregelen: ‘problematische’ versoepeling voor sportkantines!


Coronatoegangsbewijs zorgt voor lastige situaties Vanaf 25 september jl. zijn de coronamaatregelen versoepeld. Dat levert sportverenigingen als Set’77 meer ruimte op, maar zorgt tegelijkertijd voor lastig op te lossen situaties. Met name het zogenaamde ‘coronatoegangsbewijs’ stelt alle verenigingen voor dilemma’s. Hopelijk verruimt de landelijke overheid in november de mogelijkheden voor horeca en sportkantines.

LEES MEER

 

 

Geslaagd etentje alleenstaanden!

We hebben er door corona lang op moeten wachten. Maar maandag 20 september jl. heb ik eindelijk het etentje kunnen organiseren voor ( eenzame ) alleenstaande 65- plussers. Dankzij het fantastische bedrag van 1474,40 euro dat de inzamelactie van Set’77 en Geef.nl voor dit goede doel vorig jaar tijdens het Geef.nl Open Lentetoernooi 2020 opleverde.

LEES VERDER

 

 

Grando zomers Thuisblijverstoernooi

Het tennispark van Set ‘77 was op zaterdag 28 augustus voor een dag omgetoverd tot een echte minicamping. Een receptie, puptentjes, ligstoelen, waslijnen (mét was), lampjes en andere campingattributen zorgden voor een gezellige sfeer.

LEES VERDER

 

 

De jeugd is weer heerlijk aan het tennissen!

De afgelopen maanden heeft de Set-jeugd gelukkig door kunnen tennissen. In het voorjaar kon de voorjaarscompetitie, wel wat verlaat, doorgaan en nu zitten we alweer volle bak in de najaarscompetitie. De ouders mogen de kids weer aanmoedigen dus dat is extra leuk en gezellig.

LEES VERDER

 

 

Digitaal afhangen verbeterd

Een baan reserveren met de ClubApp lijkt niet voor iedereen even gemakkelijk of duidelijk.

LEES VERDER

 

 

Padelclinic zaterdagmiddag 6 november!

Kennismaken met padel? De fijne padelkneepjes onder de knie krijgen? Dat kan: Nic Kroot verzorgt zaterdagmiddag 6 nov. weer een clinic (120 min.) voor leden én niet-leden.

LEES VERDER

 

 

Update je KNLTB ClubApp!

Belangrijk voor iedereen! Download de jongste versie van de KNLTB ClubApp! Waarom? .......

LEES VERDER

 

 

Setpuntjes oktober 2021

01. Nieuwe trainingscyclus senioren
02. Pasfoto op de ClubApp
03. DON-inzamelactie
04. Groei ledenaantal Set’77
05. Buitenverlichting
06. Padelbanen sponsoraandacht
07. Digitaal afhangen
08. Feestavond voor vrijwilligers en sponsors
09. Consumptieprijzen Set-paviljoen
10. Gezocht!. Secretaris & versterking commissies (jeugd, culinair, pr, sponsor)
11. Padelnieuws
12. Husselavond en ClubApp
13. Rabo ClubSupport 2021.

LEES VERDER

 

 

Snelle links

« Terug