JC Verslag Jong/Oud Toernooi op 13-6-2011

 

Toen op 3 april het jong-oud toernooi werd afgelast in verband met de halfvastenfeesten was het even puzzelen wanneer het toernooi gehouden kon worden. 13 juni, tweede Pinksterdag werd als datum geprikt. Nu was het voor de organisatie even afwachten hoe de opkomst zijn. Toen de inschrijving sloot bleek dat er maar liefst 68 deelnemers hadden ingeschreven slechts 2 minder van vorig jaar.

De deelnemers werden onderverdeeld in landenteams. De bedoeling was om per landenteam zoveel mogelijk games te winnen in wedstrijden van een half uur. De wedstrijden begonnen om 10.30 uur en waren omstreeks 16.30 uur afgelopen. Tussen de middag werden de deelnemers getrakteerd op een kop soep en een broodje knakworst. Ondanks de minder gunstige weersvoorspellingen zat het weer ontzettend mee.  De zon liet zich in de loop van de middag  geregeld zien.

Uiteindelijk bleek dat het Belgische team de meeste punten had behaald op de voet gevolgd door Frankrijk. De Belgische teamleden ontvingen als prijs ieder een snoepzak.

Als organisatie kijken wij terug op een zeer geslaagd jong-oud toernooi en willen wij de overige jeugdcommissieleden en hulpouders bedanken voor de nodige hulp tijdens het toernooi.

Inge en Johan

 

De foto's van het jong/oud toernooi staan in het fotoboek voor de jeugd.