Setpunt mei 2019 - Setpuntjes

1. Cursisten opgelet!

Trainer Nic Kroot organiseert  het cursistentoernooi op 14 juni.
Vanaf 15.00 uur voor de junioren en vanaf 19.00 uur voor de senioren. Doe mee, meld je aan bij Nic!


2. Hoofdsponsor: Van Tilburg Sport

Set’77 heeft sinds kort een hoofdsponsor: Van Tilburg Sport. Binnenkort wordt het sponsorcontract ondertekend; dat zal een officieel tintje krijgen. Volgende Setpunt meer informatie.


3. Beste ouders van onze tenniskids.

De jeugdcommissie van Set’77 is hard  op zoek naar nieuwe commissieleden,  die het leuk vinden om activiteiten te organiseren voor onze tenniskids. We denken natuurlijk meteen aan JOU!!!! De tijdsinvestering valt reuze mee, we vergaderen eens per kwartaal en de activiteiten worden verdeeld over de commissieleden...we horen graag van je!  Neem contact op met Francis Klerkx of Petran van Haren.


4. Spelregels

Het komt regelmatig voor dat er misverstanden zijn over de toepassing van spelregels. Wist je dat er op de homepage van de Set77-site de volgende  button staat:

Links

Daar vind je heel veel antwoorden op allerlei spelregelvragen. Voorbeeldje: Als je tegenstander opzettelijk hindert door onnodig bij het net heen en weer te springen is het punt voor jou! 


5. Padel

Set’77 wil net als tennisvereniging de Witte Schare uit Schaijk nog dit jaar twee padelbanen realiseren. De twee tennisverenigingen werken nauw samen bij planning en uitvoering.
 

Terug naar Setpunt 2019 - editie 5