Setpunt juli 2019 - Hoofdsponsor Van Tilburg Sport

‘De neuzen dezelfde kant op’
Van Tilburg Sport Nistelrode hoofdsponsor Set’77

Vrijdag 5 juli jl. hebben Set’77 en Van Tilburg Sport het contract ondertekend dat Van Tilburg voor drie jaar als hoofdsponsor verbindt aan tennisvereniging Set’77. De Zeelandse tennisvereniging is uiteraard heel blij met deze in meerdere opzichten belangrijke sponsor. Het belang van sponsorondersteuning voor geprivatiseerde sportverenigingen als Set’77 kan niet genoeg onderstreept worden. Het maakt het mogelijk extra aandacht te besteden aan jeugd, opleidingen, trainingen en andere activiteiten, aan de ontwikkeling van het tennispark, het zorgt voor extra publiciteit, ….

rik de Groot van Van Tilburg Sport, William van Stiphout (voorzitter Set’77) en Albert Voet (sponsorcommissie Set’77) tekenden vrijdagavond 5 juli het contract. Erik de Groot: ‘Van Tilburg Sport ondersteunt sportverenigingen in de regio vanuit het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het stimuleren van sporten en bewegen gekoppeld aan klantenwerving en –binding past perfect in het concept van Van Tilburg Sport.’

 

Van Tilburg Sport zal zichtbaar zijn op de Set-site, in het digitale clubblad, maar ook op het tennispark, in tenniskleding, op de ballen en tijdens toernooien met een ‘stand’ (kleding, rackets, bespanning, …).

Op een moodboard in het gigantische, moderne Van Tilburgpand in Nistelrode spreken personeelsleden (Erik de Groot: ‘Dat zijn er bijna 500!’) zich uit over het Van Tilburgconcept: klantgericht, optimale service, goeie samenwerking vol persoonlijke passie en een maximale inzet van talent en beschikbare middelen. Iedereen die ooit als klant dit familiebedrijf binnenstapte, heeft daar iets van gemerkt: het Van Tilburgpersoneel is bijzonder klant- en servicegericht. Een mooie paradox: een enorm, grootschalig bedrijf met een kleinschalige, persoonlijke service. Dat is het visitekaartje van Van Tilburg.

Kortom, Van Tilburg Sport is de komende drie jaar als hoofdsponsor een belangrijke steun voor tennisvereniging Set’77. ‘Van Tilburg is aardig voor Set’77, wees ook aardig voor Van Tilburg!’ Die wisselwerking tussen onze nieuwe hoofdsponsor en sponsoren in het algemeen en Set’77-leden is opportuun!

 

 

Terug naar Setpunt 2019 - editie juli