Setpunt juli 2019 - Gebruik keuken en paviljoen Set’77 tijdens KNLTB Voorjaarsco

In het verleden ging er wel eens wat mis bij het gebruik van de keuken in het Set’77-paviljoen door competitieteams: spullen niet opruimen, vuile vaat laten staan, etc. Ook dit jaar ging het niet altijd goed!

Het lijkt zo voor de hand liggend: als je met je team gebruik maakt van de keuken ben je medeverantwoordelijk voor het opruimen en schoonhouden. Het is op zijn zachtst gezegd zo ergerlijk als je vrijdag- of zaterdagavond laat merkt dat sommige teams naar huis zijn, maar dat ze de ‘rotzooi’ in de keuken hebben achtergelaten voor een ander.

Ook deze KNLTB Voorjaarscompetitie (april-juni) ging het weer mis! Volgend jaar de teamcaptains maar verantwoordelijk stellen voor het keuken- en paviljoengebruik; zij moeten het dan maar met hun team regelen. Lukt dat niet dan moet het betreffende team geen gebruik meer maken van de keuken. Vaat schoonmaken en opruimen, eigen spullen meenemen en niet in de koelkast dumpen, gascomfort en aanrecht reinigen en opruimen, ……. zo moeilijk is het allemaal niet!

Gourmetten en zo
Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat ter afsluiting van de competitie in het paviljoen wordt gegourmet! Willen we het paviljoen in de prachtig gerenoveerde staat houden dan zijn activiteiten als gourmetten of fonduen uit den boze. Dat kan dus echt niet!

Terug naar Setpunt 2019 - editie juli