Setpunt september 2019 - Gezelligheidstoernooi 55

Gezelligheidstoernooi 55+ d.d. 13 september 2019

In het verleden werden bij Set ’77 meerdere eendags-gezelligheidstoernooitjes gespeeld. Zo waren er het openings- en sluitingstoernooi, het echtparentoernooi, het invitatietoernooi, het ontbijttoernooi, enz. enz. tegenwoordig ligt de nadruk wat meer op de prestatieve activiteiten. Maar gelukkig hebben we sinds enkele jaren op initiatief van enkele senior+-leden weer een echt gezelligheidstoernooi, speciaal voor de (grote groep) 55-plussers.

Op vrijdag 13 september werd het 55+- toernooi voor de vierde keer en bij mooie weersomstandigheden gespeeld. Inmiddels dus een jaarlijks terugkerend toernooi, waar de gezelligheid voorop staat. Maar er worden natuurlijk ook goeie en leuke tenniswedstrijden gespeeld. Met deelnemers uit Zeeland en omliggende dorpen. Deze keer 44 deelnemers waaronder een aantal gastspelers uit Volkel, Uden en Langenboom.Gedurende de vrijdag zijn er wedstrijden gespeeld in het damesdubbel, herendubbel en de mix. Om de benaming ”gezelligheidstoernooi” eer aan te doen en de prestatieve drang van het scoren enigszins te beteugelen werden de uitslagen niet geregistreerd.

In de pauze werd een heerlijke lunch aangeboden met door Wil v.d. Elzen en Hansje van Aarssen eigen gemaakte soepen, die een gretige afname kenden. Het toernooi werd traditiegetrouw in stijl afgesloten met een gezellige loterij, waarbij ruim de helft van de deelnemers in de prijzen viel!

Tot volgend jaar!
Namens de organisatie en medewerkers, Maria, Marijke, Hansje, Nellie en Jan.

Terug naar Setpunt 2019 - editie september