Setpunt september 2019 - Setpuntjes

Setpuntjes

1. Nieuw lid pr-commissie: Janne van Gemert
Nieuw lid van de pr-commissie: Janne van Gemert ! Janne gaat de social media beheren.


 
2. EXTRA LEDENVERGADERING DINSDAG 22 OKTOBER 2019
AANVANG 20.30 UUR, PAVILJOEN SET’77
Informatieavond PADELBANEN
 
3. Tennistraining senioren najaar 2019
Er start binnenkort weer een nieuw cyclus trainingen/lessen voor senioren op di- en wo-av en op za.ocht Nieuw is dat er op wo.av en za.ocht ook in groepen van acht op twee banen les gegeven kan worden. Dat maakt het vanuit financieel oogpunt een stuk aantrekkelijker les te nemen. Zie voor meer informatie en inschrijvingsformulier de website van Set’77.
 
4. De sponsorclub van ’77
De sponsorclub van ’77 heeft bij de ingang een wat groter en mooier nieuw verzamelbord gekregen. De naam Club van ’77 is verleden tijd.
 
5. Rommelig op het Set’77-terras
Tijdens toernooien, maar ook wel op doordeweekse clubavonden wordt het Set’77-terras intensief gebruikt. Da’s mooi, want daar is het terras voor bedoeld. Aan het eind van de avond, wanneer vrijwel iedereen naar huis is, kijken de mensen van de bardienst en de toernooicommissie regelmatig tegen een rommelig achtergelaten terras aan: lege glazen, stoelen verspreid, asbakken, smerige tafels, …. Als we met zijn allen wat alerter zijn en meer zorg hebben voor een mooi terras blijft het nieuwe Set’77-terras een prima visitekaartje. Met andere woorden: ruim je eigen spullen (glazen, …) op, zet de stoelen ff op zijn plaats, etc
 
6. BBQ


Het was op 17 september weer ouderwets gezellig op ons jaarlijks bbq-avondje. Dit jaar bij Maria en Arnold Tiebosch in Uden. Onze chef-kok Mari was natuurlijk ook van de partij en heeft uitstekend werk geleverd. We kunnen er weer een jaar tegen. Arnold Tiebosch, Mari Verbruggen, Paul Elschot, Paul van Berlo, Peter Kuppen, Frank Keurentjes. En natuurlijk echtgenotes.
 
7. Vacatures
Er zijn Set’77-vacatures in enkele commissies : sponsorcommisie, pr-commissie, jeugdcommissie.

 

Terug naar Setpunt 2019 - editie september