Setpunt september 2019 - Start aanleg Padelbanen

Start aanleg Padelbanen Set’77

Dinsdag 22 oktober 20.30u-21.30u padelinformatieavond

In de ledenvergadering begin dit jaar zetten de aanwezige Setters het licht op groen voor de aanleg van twee padelbanen op het tennispark van Set’77. Inmiddels zijn we bijna zover dat de eerste schop de grond in kan. Dinsdag 22 oktober 20.30u-21.30u is er een padel-informatieavond voor alle leden in het tennispaviljoen

Het Set’77-bestuur gaf destijds aan dat in het najaar, als er meer duidelijkheid is over subsidie, kosten, aanleg, etc., een toelichting gegeven zal worden op begroting en praktische uitvoering van de twee aan te leggen padelbanen.



In nauwe samenwerking met tennisvereniging ‘De Witte Schare’ uit Schaijk is de laatste maanden hard gewerkt de juiste keuzes te maken met betrekking tot aanbesteding en realisering. Er is een leverancier/bouwer uit de selectieprocedure gekomen, de locatie van de banen is bepaald, de begroting is rond en er ligt een tijdsplan voor de daadwerkelijke aanleg. De gemeente Landerd heeft beide tennisverenigingen een subsidie ter ondersteuning toegekend. Kortom we kunnen aan de slag! Dinsdag 22 oktober geeft het bestuur dus toelichting op en informatie over de plannen .

Bestuur Set’77

Terug naar Setpunt 2019 - editie september