Setpunt oktober 2019 - Setpuntjes

Setpuntjes

 

1. Sjors Sportief : tien nieuwe jeugdleden
Sjors Sportief is een jaarlijks terugkerende landelijke actie om basisschooljeugd aan het sporten en bewegen te krijgen. Set’77 doet daar ieder jaar aan mee. Vorig jaar leverde actie maar liefst 418.000 actieve kinderen op. Dit jaar telt Set’77 tien kinderen die graag willen kennismaken met tennis. Ze krijgen vijf weken les van Nic Kroot, daarna krijgen ze het aanbod lid te worden van Set’77.

2. Welkomstcadeau
Potentiële nieuwe volwassen leden, krijgen voortaan voorafgaand aan een reguliere trainingscyclus 1x een gratis les van anderhalf uur!

3. Misbruik ‘introduceeknop’ afhangbord
Afhangen met de introduceeknop is uitsluitend bedoeld voor het tennissen met een of meerdere introducees, oftewel tennissers die geen lid zijn van Set’77! Dat klinkt logisch, maar er zijn van die goochemerds die de introduceeknop misbruiken om hun enkelpartij te upgraden van 50 naar 60 minuten. Onsportief en niet sociaal naar de overige tennissers!

4. Rabo ClubSupport 2019
Ook dit jaar was de Rabo sponsoractie een succes: ruim 700 euro hebben we bij elkaar gestemd!  

5. Barty: Geef je Kiki een kans, dan straft ze dat af!
Kiki Bertens liet weer eens op een positieve manier van zich horen: in de WTA-Finals in Shenzen sloeg ze de nummer één van de wereld , Ashleigh Barty, van de baan. Het was de tachtigste (!) wedstrijd van dit seizoen voor Bertens en daarmee is ze speelster met de meeste wedstrijden. We duimden voor een plaats in de (halve) finale van de WTA Finals, helaas opgave! 

6. Comeback Clijsters tijdens Australian Open???
Clijsters: "Het wordt bijzonder leuk om naar uit te kijken" Er ligt een Australische wildcard klaar voor Kim Clijsters. De vraag is of ze ook echt gaat spelen op de komende Australian Open. Ze denkt zelf het hoge niveau nog aan te kunnen. Maar ja, leeftijd, gezin, … eigenlijk kan ze alleen verliezen: wat zegt het over het vrouwentennis als een 36-jarige moeder na zeven jaar succesvol kan zijn!?

7. Wintercompetities weer van start
De interne wintercompetitie op vrijdagavond (mix), zaterdagmiddag (enkel) en zondagochtend (dubbel) draait al weer op volle toeren: sinds jaar en dag een van de leukste en gezelligste Set’77-activiteiten.

Maar de KNLTB outdoor wintercompetitie groeit in populariteit. Zes Set’77 teams starten half november: vier 50+-teams op vrijdagmiddag (3x HD en 1x GD) en op zondag twee 17+

 

 

Terug naar Setpunt 2019 - editie oktober