Nieuws

KNLTB Clubapp en andere social media

Set’77 gaat op korte termijn, naast website en e-mail, meer gebruik maken van social media: (digitale) communicatiekanalen waaronder de KNLTB Clubapp 1.9.x.

De bedoeling is dat zo veel mogelijk leden deze app downloaden op hun telefoon. Het gebruik van deze app, naast bijvoorbeeld Facebook en Instagram, zorgt voor snelle en korte communicatielijntjes. Nieuwsgierig naar bijvoorbeeld het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist die van het team van jouw beste vriend, partner of tennismaatje? Info over toernooien, bijzondere activiteiten, alles over padel bij Set’77, … Dat kan met de KNLTB ClubApp 1.9.x.

Deze app download je gratis op je iOS of Android smartphone! Bij het installeren wordt gevraagd naar je vereniging als je daar Set’77 invoert, vindt het installatieprogramma niet of moeilijk de Zeelandse tennisclub, maar toets je Zeeland in dan heb je onmiddellijk beet! Het wachtwoord hoef je maar één keer in te voeren, de app onthoudt je wachtwoord! Vergeet niet je pushnotificaties ‘aan te zetten’! Dan ontvang je zogenaamde pushberichten: korte berichten die op het scherm van je telefoon verschijnen, ook al heb je de app niet open.

« Terug

» Nieuws archief