Nieuws

Setpuntjes januari 2020

Set’77 heeft weer een nieuwe sponsor: Autoservice Hontec 
Jochem Toonen van Hontec: ‘Wij zijn sponsor geworden van Set’77, omdat wij graag lokale clubs         ondersteunen, in het bijzonder clubs waar onze kinderen fijn kunnen sporten!’

AUTOSERVICE HONTEC: UW PARTNER IN MOBILITEIT...
Autoservice Hontec heeft alles in huis voor het onderhoud van uw auto. Of het nu gaat om reparaties, onderdelen, onderhoud, vakkundig advies of schade. Wij helpen u graag en zetten ons voor u in om mobiel te blijven.

Autoservice Hontec
Hogeweg 23             
5411 LP Zeeland
T: 0486 453 300
E: info@hontec.nl


Ledenpas
Afgelopen jaar heeft ieder actief lid van T.V. Set '77 een meerjaren ledenpas ontvangen in plaats van de jaarlijkse ledenpas. Deze pas blijft ook in 2020 gewoon geldig. Bijvoorbeeld voor het afhangen of voor competities en toernooien. 


8/2 – 16/2: ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT
Het ABN AMRO World Tennis Tournament is het grootste internationale tennistoernooi van Nederland. Voor de winnaar in het enkelspel liggen 500 punten voor de wereldranglijst klaar. Deelnemers: onder anderen:  Bautista Agut, Grigor Dimitrov, Karen Khachanov, Felix Auger-Aliassime en Stefanos Tsitsipas.


AED
Eind vorig jaar Inventariseerde Set’77 naar AED –ervaring (reanimatie) /-vaardigheden bij de leden van de tennisvereniging en de behoefte een (opfris-) cursus te volgen. Daar kwam veel positieve respons op. Op dit moment is Set’77 in overleg met EHBO-Zeeland en degene die daar de cursussen verzorgt over de cursusmogelijkheden voor de tennisvereniging. Binnenkort meer!


Algemene ledenvergadering Set’77 : woensdag 11 maart 2020!


MET KIKI BERTENS TEGEN WIT-RUSLAND
Nederland speelt op 7 en 8 februari in Den Haag tegen Wit-Rusland in de Fed Cup kwalificatieronde. Kiki Bertens is de kopvrouw van het TeamNL Fed Cupteam. Naast Bertens zijn geselecteerd:  Arantxa Rus (WTA-93), Lesley Pattinama Kerkhove (WTA-166) Indy de Vroome (WTA-210) en Demi Schuurs (WTA-14, dubbelspel).


Inschrijven Geef.nl Open Lentetoernooi
Het toernooi wordt gespeeld van 13 t/m 22 maart 2020. Je kunt je inschrijven voor de onderdelen Heren Dubbel en Dames Dubbel volgens het actuele ratingsysteem.
Heb jij ook zin om hieraan deel te nemen, schrijf je dan samen met je partner in. Door inschrijving ondersteun je tevens het goede doel omdat van het inschrijfgeld per persoon 1 euro naar dit goede doel gaat.
De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 25 februari 2020.


WAAROM TENNIS?
Onderzoek van de International Tennis Federation (ITF) in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:
-    slanker zijn;
-    meer uithoudingsvermogen hebben (minder risico op hart- en vaatziekten);
-    meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben;
-    sterkere botten en spieren hebben;
-    een betere conditie hebben.

LIFETIME SPORT
Tennis is een sport voor jong en oud. Sporten is vooral gezond als je het je hele leven blijft doen. Nu leren tennissen, daar heb je dus de rest van je leven plezier van! Is de uitkomst van een Amerikaans onderzoek aldus een publicatie in The New York Times: People who played tennis, badminton or soccer tended to live longer than those who cycled, swam or jogged.


Bijzondere statistieken van 'De Grote Drie'
•    Grand Slam-titels: Federer 20, Nadal 19, Djokovic 16
•    ATP-titels: Federer 103, Nadal 84, Djokovic 77
•    Aantal weken op nummer één: Federer 310, Nadal 208, Djokovic 275
•    Djokovic won vier van de laatste zes Grand Slam-toernooien.
•    Federer is de oudste nummer één aller tijden.
•    Nadal won meeste titels op één Grand Slam :twaalf keer Roland Garros.
•    Federer heeft nog zes titels nodig om recordaantal toernooizeges Jimmy Connors (109) te evenaren.
•    Niemand won alle Grand Slams minstens twee keer.
 

 

 

« Terug

» Nieuws archief