Nieuws

Setpuntjes juli 2020

Woensdag 15 juli start de racket-, club- of husselavond weer (19.30u-21.30u).
Dat betekent dat er vier tennisbanen en één padelbaan gereserveerd worden voor Set’77-leden die in wisselende samenstelling lekker, gezellig willen tennissen en andere leden willen leren kennen. Ieder half uur wordt er gewisseld (‘gehusseld’). Ideaal voor starters, maar net zo zeer een aanrader voor andere leden. Het vrije afhangen is op deze avond beperkt mogelijk.


Het online reserveren van een baan houden we voorlopig vol; op de eerste plaats om de 1½m-coronaregel zoveel mogelijk te waarborgen. Eind augustus evaluatie via een ledenenquête over de vraag : continueren, aanpassen of terug naar het oude pasjessysteem?


Introducé tennis – padel Set’77 Set’77-leden hebben de mogelijkheid om via KNLTB Clubapp ook met introducés te tennissen of padellen. Op deze wijze kunnen niet-leden ervaring opdoen met tennis en/of padel. De introducé-kosten zijn voor jeugd t/m 17 jaar slechts € 2,50 en voor senioren vanaf 18 jaar € 5,- . Verzoek aan de introducé om voor aanvang van spelen het betreffend bedrag over te maken naar TV Set’77 / NL65RABO0159510147 / o.v.v. naam introducé en speeldatum.


De zomerchallenge senioren is dit jaar echt een succes, niet in de laatste plaats door de padelmogelijkheid. De teller staat inmiddels op 35 nieuwe (zomer-)leden. Itske Bijvelds en Thieu Bongers zijn uit de bus gekomen als de gelukkige winnaars van een gratis zomerchallenge!


Padelrackets te leen in het paviljoen! Wil je een keer padellen om te zelf te ervaren of je deze nieuwe racketsport leuk vindt, dan kun je (voorlopig) gratis rackets lenen in het paviljoen. Padelrackets zijn nogal kwetsbaar en snel beschadigd als je tegen het glas, het gaas of de grond slaat. Ga er verantwoord, zorgvuldig mee om. Set’77 vervangt geen rackets.


Set’77 verwelkomt twee nieuw sponsors:

De Bruin bouw en timmerwerken BV Zeeland

De Bruin bouw en timmerwerken BV is een onderhoud- en renovatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verbouwingen en onderhoud. Heeft u plannen met betrekking tot nieuwbouw, verbouw of renovatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Oude Molenstraat 10a
5411 EJ Zeeland
Telefoon 0651157378
e-mail info@debruintimmerwerken.nl
www.debruintimmerwerken.nl

CREATIVE FLOORS gietvloeren

Een vloer is iets heel persoonlijks, het moet echt bij jou en je woning passen. Gietvloeren van Creative Floors voldoen daarom altijd aan iedere wens, zodat we zeker weten dat de gietvloer die jij zoekt ook de vloer is die wij uiteindelijk leggen. Dus wat jouw wensen ook zijn, wij gieten ze allemaal in jouw perfecte gietvloer.

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Graspeel 35
5411 LB Zeeland(NB) (regio Uden, Schaijk)
T: 0486 – 70 02 06 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl
www.creativefloors.nl


Set’77 tenue senioren Sinds kort heeft de Set’77 een nieuw clubshirt. Binnenkort biedt Set’77 ook een tenue in dezelfde stijl aan voor de senioren (shirt (lichtblauw, witte short/skort) . In het paviljoen vind je een paspop met de nieuwe Set’77-kleding


Vanaf woensdag 1 juli is het paviljoen weer in bedrijf van maandag t/m donderdagavond. Het paviljoen blijft de hele zomer open! Neem de coronamaatregelen serieus: de 1½m-regel staat centraal!


Sinds kort beschikt Set’77 over een nieuwe AED (reanimatieapparaat). De cursussen reanimatie (beginners/gevorderden) die in het voorjaar 2020 helaas niet door konden gaan, worden opnieuw georganiseerd. Tzt meer informatie.


Nu de aanleg van de padelbanen is voltooid, krijgt ook het terrein rondom aandacht: aanleg gazon en een nieuwe speelplek voor kinderen.


Set’77 CULINAIR Het paviljoen is weer open, de culinaire commissie kijkt uit naar de tijd dat alles weer ‘gewoon’ zal zijn. Hopelijk duurt dit niet lang meer en als het dan uiteindelijk zover is, zullen wij, culinaire commissie en extra hulpjes, er alles aan doen om iedereen weer te voorzien van de heerlijkste culinaire versnaperingen. Wij hebben er weer zin in! Dus hopelijk tot snel! Culinaire commissie: Marloes, Maartje, Jaquelien, Hannie en Carla.


Trainingsnieuws

  • Huidige trainingscyclus senioren loopt tot eind augustus, die van de jeugd tot de herfstvakantie.
  • De volgende trainingscyclus voor senioren begint 8 september en loopt van september tot kerst 2020. Het inschrijfformulier voor die nieuwe cyclus komt in augustus op de site van Set’77. Tot 25 augustus kun je je inschrijven voor de najaarstraining.
  • Waarschijnlijk krijgen leden die na februari 2020 lid zijn geworden een gratis les aangeboden. Zij krijgen nader bericht.

310 weken in totaal voerde Roger Federer de ATP Ranking aan, een record. Novak Djokovic had de Zwitserse legende dit jaar naar de kroon kunnen steken, maar de Serviër moet geduld hebben nu de ranglijst is bevroren. Voorlopig blijft hij steken op 282 weken als nummer 1

TOP 3 MANNEN
1 Novak Djokovic (Ser) 10.220 punten
2 Rafael Nadal (Spa) 9850 punten
3 Dominic Thiem (Oos) 7045 punten
169 Robin Haase (Ned) 305 punten

TOP 3 VROUWEN
1 Ashleigh Barty (Aus) 8717 punten
2 Simona Halep (Roe) 6076 punten
3 Karolina Pliskova (Tsj) 5205 punten
7 Kiki Bertens (Ned) 4335 punten

Wil je meer weten over de vraag hoe die ranglijst bij de mannen en vrouwen tot stand komt, lees hier dan verder.

« Terug

» Nieuws archief