Nieuws

Setpuntjes

1382 euro voor het goede doel van Annerie
De inzamelactie tijdens de toernooiweek van het Geef.nl Open Zomertoernooi was maar liefst 1382 euro. Dat bedrag gaat naar het initiatief van Annerie van Oort die al enkele jaren etentjes organiseert voor (eenzame) alleenstaanden in Zeeland en omgeving. Veel dank aan alle gevers, aan Geef.nl voor de logistieke ondersteuning en de ruimhartige sponsoring. Meer dan geslaagd! Volgend jaar een nieuwe actie voor een ander Zeelands goed doel!

Afhangdiscipline
Verzoek (herhaald) met betrekking tot het afhangen via de Clubapp. Graag bij boekingen ’s avonds erop letten dat je ‘aansluit’ bij al gedane reserveringen door andere leden op betreffende baan. Dus als er 20.30 uur een tijd is gereserveerd, dan niet om 19.00 uur afhangen, maar om 19.30 uur! En andersom natuurlijk ook. Hierdoor kunnen meer leden van onze club op een avond tennissen of padellen (efficiëntere baanbezetting).

Vacatures Set’77
De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe mensen die een steentje bij willen dragen aan deze belangrijke Set’77-commissie. Informatie bij sponsorcommissie@set77.nl; De bestuurspost van secretaris is vacant! Interesse of meer informatie: willamvanstiphout@home.nl

Trainingen
Binnenkort, 16 september, start de volgende cyclus trainingen/lessen padel en tennis. De inschrijving sloot op 11 september. Toch nog interesse? Neem dan contact op met de clubtrainer. nic.kroot@hotmail.com

Husselavond
Iedere woensdagavond. Eens tennissen met anderen? Nieuw lid en nog geen vast groepje? Graag een potje padel? Kennismaken met padel maar nog geen lid van Set’77? Dan is de husselavond, iedere woensdag, dé gelegenheid om dat te doen. Geen gedoe met afhangen of afspreken: gewoon komen, ieder half uur wordt er ‘gehusseld’ en speel je met anderen.

Binnenkort start de jaarlijkse Rabo Clubsupportactie 2020.

Een actie waarbij Rabo-leden hun favoriete sportclub kunnen doorgeven, de club die Rabo volgens hen zou moeten ondersteunen. In dit geval uiteraard Set’77! Set’77 besteedt de opbrengst aan bijzondere doelen: de schommel en het tuimelrek op het tennispark en afvalbakken (binnenkort) waarmee afval gescheiden kan worden zijn daar het zichtbare resultaat van. Doe mee en stem op Set’77. Heb je ideeën voor de besteding van de opbrengst van dit jaar stuur die dan naar bestuur@set77.nl.

Corona, corona, corona …… mondkapjes …

Een oproep aan alle commissies, teamcaptains en Set’77-leden de coronaregels serieus en strikt na te leven. Het kan niet zo zijn dat er in de media een bericht verschijnt dat er bij TPV Set’77 een corona-uitbraak is. Bovendien hangt je als vereniging een fikse boete boven het hoofd als de vereniging onvoldoende zorg heeft voor handhaving van de regels. Dat lukt alleen als iedereen zich bewust blijft van die voorschriften en ook bereid is die zelf na te leven en anderen erop te wijzen. Dringend KNLTB-advies: ‘Als je met zijn allen in één auto naar een uitwedstrijd gaat: mondkapjes op in de auto!’

Padelcompetitie
De padelcommissie van Set’77 is van plan een interne Padel-dubbelcompetitie op te zetten voor mannen en vrouwen.

Huur padelbanen
Het is voor bedrijven, instellingen, … mogelijk padelbanen te huren bij Set’77: €20,- p/u per baan, huur racket €2,50. Mooie, sportieve bedrijfsactiviteit. Huur alleen mogelijk overdag!

TPV Set’77 ipv TV Set’77

De naam Tennisvereniging Set’77 is veranderd in Tennis- en Padelvereniging Set’77. Dus TPV Set’77 in plaats van TV Set’77

Zomerchallenge
De Set’77-Zomer Challenge 2020 is dit jaar een doorslaand succes! De challenge eindigt 30 september aanstaande. In september kunnen de challengers dus nog volop tennissen en padellen! Helaas gaat het afsluitende ‘Tennisfeest’ niet door vanwege corona. Set’77 kijkt ondanks corona terug op een mooie tenniszomer: veel nieuwe gezichten, paviljoen open, en superzomerweer. Al met al een lekker, gezellig en levendig sfeertje op het tennispark. Hopelijk blijven veel zomerchallenge-leden lid. Ze krijgen in ieder geval een aantrekkelijk aanbod van Set’77 tot eind 2020.

 

« Terug

» Nieuws archief