Nieuws

De toernooicommissie is weer “opgestart”

MEER RUIMTE VOOR JEUGDWEDSTRIJDEN EN HORECA OP SPORTLOCATIES

Voor het hele jaar 2021 is er eind 2020 een activiteitenkalender gemaakt die vanwege de Corona-situatie niet gecommuniceerd is. Tot nu toe konden we helaas nog geen enkele activiteit organiseren.

Inmiddels is sinds de persconferentie op vrijdag 28 mei jl. duidelijk geworden dat er de komende tijd gelukkig steeds meer versoepelingen mogelijk zijn.

Dat betekent bijvoorbeeld dat wij de voor 26-6 t/m 4-7 geplande GRANDO clubkampioenschappen dubbel en mix kunnen gaan organiseren. Dat is heel mooi, we staan te popelen om dit op te gaan pakken. Zeer binnenkort kun je daarvoor een uitnodigingsmail ontvangen. De inschrijftermijn zal dan noodgedwongen kort zijn dus kijk alvast uit naar een dubbel- of mixmaatje en maak je agenda volledig vrij in deze week. Het zullen gecombineerde tennis- en padel clubkampioenschappen worden met de volgende onderdelen:

  • Tennis: dames-, heren- en mixdubbel op actuele rating (je kunt in één onderdeel inschrijven)
  • Padel: dames- en herendubbel

Je kunt voor zowel tennis als padel inschrijven maar dan moet je wel de hele week ruim beschikbaar zijn om te spelen want anders wordt het heel moeilijk om dit in te plannen.

Binnenkort zullen we ook het draaiboek voor de organisatie van het GEEF.nl – Open zomertoernooi voor een goed doel opstarten. Meer info volgt snel.

De activiteitenkalender tot het einde van dit jaar ziet er vooralsnog als volgt uit:

We zijn nog bezig met meerdere activiteiten. Mocht in het bovenstaande iets aangepast of toegevoegd worden dan zullen we daarover tijdig communiceren via alle kanalen (website, Facebook, Instagram, mail).

« Terug

» Nieuws archief